sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Com podem millorar la qualitat de vida d'una persona amb mobilitat reduïda? Un bon començament és garantint la seva accessibilitat, especialment a casa. Per aquesta raó, t'ensenyem aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales a Manresa que ha aconseguit millorar el dia a dia de la persona usuària.

Moltes persones, i per raons molt diferents, tenen problemes de mobilitat. Pot ser pensaves que això és només per a persones grans, però en realitat hi ha persones joves que també. Millorar la vida d'aquestes persones és possible si comptes amb l'ajuda necessària.

Amb VALIDA tens un Assessor Tècnic que t'aconsella amb la millor solució salvaescales. A més, fem una visita sense compromís i et lliurem un pressupost a mida i gratuït.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A UNA CASA DE MANRESA, BARCELONA

En aquesta casa, han decidit instal·lar la cadira salvaescales SOCIUS, un model que permet salvar trams d'escala amb corbes. Aquesta cadira destaca per tenir doble carril, sinònim d'estabilitat i seguretat.

La guia de SOCIUS s'adapta a qualsevol escala, a més, els nostres especialistes, s'asseguren de crear una guia a mida que aprofiti al màxim l'escala. Per aconseguir aquest resultat tan exacte utilitzem un sistema de fotometries que, a més, ens permet fer plànol de la instal·lació.

Pots triar entre diferents entapissats, en el cas de les fotografies, és el seient Style amb el color cirerer. La cadira ve equipada amb dos comandaments a distància i un cinturó de seguretat. Pots triar entre molts opcionals per millorar la usabilitat de la cadira i que s'adapti a les necessitats de la persona usuària.

La cadira disposa d'un sistema de seguretat que evita que pugui col·lidir amb objectes que es trobin enmig de l'escala. També disposa d'una pantalla que indica l'estat de la cadira en tot moment.

Per a accionar el moviment, només has de prémer el botó que hi ha en el reposabraços. Per garantir la seguretat, corda't el cinturó de seguretat. Aquesta cadira també té versió per l'exterior. Per a escales estretes té el seient Offset i Perch.

Consulta tot el que necessitis trucant-nos al telèfon gratuït o enviant un formulari de la nostra web.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu