sol·licitar pressupost
right-chevron-white

A cases particulars amb jardí, pots trobar escales, una barrera arquitectònica que, quan es té discapacitat, és un problema. Aquesta plataforma elevadora a Marbella, ha resolt el problema.

Les nostres instal·lacions es realitzen a mida al tram d'escales, per aquesta raó, aprofiten al màxim l'espai. A més, tenim diferents models, en funció de les necessitats de la persona usuària, aconsellem amb la millor solució.

Les plataformes destaquen per no necessitar obres per instal·lar-se. A més, s'integren molt bé en tota mena d'espais. També ofereixen diferents opcionals per complementar-la amb elements per millorar l'experiència d'usuari.

PLATAFORMA ELEVADORA DECOR PEL JARDÍ A MARBELLA

Hem instal·lat aquesta plataforma puja escales DÉCOR al jardí d'una casa de camp. Aquest model és ideal per a escales amb corbes. Com pots veure per les imatges, pot realitzar recorreguts molt llargs sense cap problema.

Aquesta plataforma és molt compacta, així que ocupa poc espai quan es plega. Està pensada per garantir l'autonomia de la persona usuària, així que es desplega de manera automàtica. També disposa de botons de direcció a banda i banda.

Per millorar el confort, disposa de comandaments a distància que permeten cridar a la plataforma quan es troba a l'altre extrem de la guia. En aquests comandaments, també hi ha una clau que garanteix que solament la utilitzin els usuaris que puguin utilitzar-la.

La velocitat de la plataforma és de 0.10m/s i en la sortida i arribada a tram regula la intensitat per evitar sots. Disposa d'un carregador de 230v i una potència d'1.1/1.5kw. Té diferents mida, ideal per a escales estretes.

Ocupa molt poc espai, concretament 365mm amb la plataforma tancada fixada a la paret, i 445mm en cas que la plataforma estigui fixada amb pals.

Pregunta'ns tota la informació sobre DECOR mitjançant el nostre telèfon o amb els formularis de la nostra web.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu