sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Els jardins són molt bonics, però si es té mobilitat reduïda, les escales que hi ha en ells poden ser un problema. La millor opció és el que hem fet en aquesta casa, concretament una instal·lació d'una cadira salvaescales a Mataró.

Si tens discapacitat o tens poca mobilitat les escales són un espai perillós i ple de frustracions. Sentir dolors per a pujar i baixar-les o necessitar ajuda per a fer-ho trenca amb l'harmonia del teu dia.

VALIDA ofereix una àmplia gamma de solucions perquè puguis oblidar-te d'aquestes frustracions i millorar la teva qualitat de vida. Els salvaescales, ofereixen seguretat i tranquil·litat per a tornar a moure't per la teva casa i jardí sense problemes.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A EXTERIOR A MATARÓ

En aquesta casa amb jardí, a la ciutat de Mataró, hem instal·lat la cadira puja escales SOCIUS. Aquest model en concret ofereix un ampli ventall d'opcionals per a tenir un salvaescales fet totalment a mida.

Com pots veure, SOCIUS té doble carril, amb això, ofereix millor confort, menys sots per a la persona usuària i millora el rendiment del motor. L'entapissat de la cadira és adequat per a l'exterior, de manera que és impermeable i fàcil de netejar.

La seguretat és la màxima premissa per als salvaescales, per aquesta raó, la cadira compta amb un cinturó de seguretat, un botó d'emergència en el reposabraços i un sensor que detecta quan hi ha objectes entre mig.

Aquest model de cadira ofereix la possibilitat d'instal·lar el gir automàtic en arribar al tram superior de la cadira. Si es prefereix, pot ser manual, i la cadira gira mitjançant una palanca.

Aquest model de cadira ofereix la possibilitat d'instal·lar el gir automàtic en arribar al tram superior de la cadira. Si es prefereix, pot ser manual, i la cadira gira mitjançant una palanca.

Quins sistemes permeten superar les barreres arquitectòniques presents en l'entorn? En el mercat existeixen una àmplia selecció de sistemes d'elevació.

El tipus de model vindrà determinat per diferents factors com: mena de desnivell, necessitats de l'interessat, instal·lació en interiors o exteriors, etc.

En Válida sin barreras posem a l'abast de qualsevol usuari un ampli repertori d'ajudes salvaescales per a l'elevació de les persones. En aquest sentit, oferim assessoraments i estudis gratuïts i sense compromís per a determinar quin pot ser la millor ajuda en qualsevol entorn.

 

Elevador de curt recorregut a Mataró

 

En aquest emplaçament de Barcelona, necessitaven una solució per a superar un tram d'escales d'exterior. Des de Válida sin barreras els proporcionem una ajuda tècnica especialment segura i resistent: l'elevador vertical NEXUM.

Aquest sistema d'elevació permet salvar trams de fins a 3 metres de recorregut. Nexum proporciona accessibilitat a qualsevol usuari, però sobretot és útil per a les persones amb mobilitat reduïda o que van en cadira de rodes.

El seu funcionament és especialment intuïtiu i fàcil d'usar per a qualsevol persona. A més, disposa d'un dispositiu antiaixafament sota la base.

Descobreix més models aquí: Elevadors de curt recorregut.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu