sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fart de pujar i baixar escales amb por de perdre l'equilibri? Millora la teva comoditat a casa amb una solució salvaescales. Mira aquesta instal·lació que hem fet en aquesta casa particular de Mazagón, Huelva.

Com pots veure, les cadires salvaescales tenen una guia que s'adapta perfectament a les teves escales. S'instal·len sense fer obres, així que tot el procés és molt ràpid i net. Un assessor t'ajuda a triar el model que millor s'adapti a les teves necessitats i a més pots personalitzar-lo amb els opcionals que més t'interessin.

VALIDA compta amb una gamma molt àmplia de salvaescales i per tota mena d'escales: corbes, rectes i també d'espiral tant d'interior com d'exterior.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR A MAZAGÓN

En aquesta casa particular en Mazagón, Huelva, han instal·lat una cadira salvaescales SOCIUS, un model per a escales amb corbes. El seu guia de doble carril s'adapta molt bé a tota mena d'escales i, a més, pot aprofitar molt bé l'espai. Aquest tipus de guia també afavoreix al fet que la cadira tingui un moviment suau i sense sots en tot el seu recorregut.

Per a facilitar el pas per a altres persones en l'escala, la cadira pot plegar-se, en concret és la part del seient, reposabraços i reposapeus que es pleguen. Per a persones que tinguin problemes en els malucs, es pot triar el reposapeus amb plegat automàtic.

Et sorprendrà saber com de fàcil és utilitzar la cadira puja escales: desplega la cadira, asseu-te i corda't el cinturó, prem el botó del reposabraços cap a la direcció on vulguis anar. Una vegada al final del recorregut, la cadira es girarà perquè puguis desembarcar més fàcilment.

Personalitza el conjunt amb un entapissat, seient i color de guia que vulguis. Amb això, aconsegueixes una cadira al teu gust i que combina amb el lloc sense problemes.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu