sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Com podem evitar que la guia del salvaescales sigui una nosa en el primer replà? Mira com ho hem solucionat en aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales a Medina del Pomar. Hem fet el muntatge evitant que la guia sigui una nosa en el replà inferior.

Els salvaescales ofereixen moltes opcions per a evitar que la guia sigui un problema quan pugui quedar enmig del passadís o en el pas d'una porta. Algunes tenen una guia plegable, uns altres ofereixen començar la guia en el primer graó. Gràcies a aquests sistemes, podem instal·lar aquestes solucions en espais que semblava impossible.

Existeixen molts models de salvaescales, així que en funció del que necessites i les característiques de l'espai podrem triar el millor. T'assessorem en tot moment perquè puguis instal·lar l'ajuda que tant necessites per baixar i pujar escales.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA AMB SMART START A MEDINA DEL POMAR

Aquesta cadira salvaescales UNIKA ha solucionat els problemes d'espai al primer replà gràcies al seu sistema Smart Start. Com pots veure, aquest sistema permet que la guia comenci al primer graó, per la qual cosa el replà inferior queda totalment lliure. Amb això aconsegueixes que no hi hagi perill d'ensopegades i també pots obrir i tancar les portes sense problema.

La cadira UNIKA té una guia monorraïl així que té un disseny molt estètic. Aprofita molt bé l'espai de l'escala i s'adapta a totes les seves formes ja que es fa a mida. Té la capacitat de portar un pes de fins a 160 quilos i es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon.

Ve equipada amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat, una pantalla de diagnòstic i també de sensors que eviten col·lisions. Tots els components serveixen per a fer més còmoda i segura la cadira.

Les persones en cadira de rodes han de salvar constantment amb barreres arquitectòniques. En moltes ocasions, no s'ha tingut en compte l'obstacle que suposen unes escales o una rampa molt pronunciada. Per aquesta raó, hem instal·lat aquest elevador salvaescales a Medina de Pomar.

Els elevadors de curt recorregut milloren l'accessibilitat de les persones amb discapacitat motriu o problemes de mobilitat. S'instal·len molt fàcilment i necessiten un fossat de pocs centímetres. Aquests salvaescales són molt fàcils d'utilitzar i ofereixen més qualitat de vida a les persones que els usen.

Hi ha una gamma molt àmplia d'elevadors, dependrà del que necessitis per a triar el model indicat. Si té en compte les condicions de l'espai, les parades que ha de realitzar entre recorregut, si s'instal·la en interior o en exterior i el disseny.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT SUBEO PER A CASA PARTICULAR EN MEDINA DE POMAR

No ens plantegem els problemes d'accessibilitat de la nostra llar fins que tenim problemes amb les escales. Això és el que ha ocorregut en aquest adossat i ho han solucionat amb l'elevador de curt recorregut SUBEO.

Aquest model d'elevador salvaescales permet fer recorreguts en vertical de fins a 1,83 metres. Pot fer 2 parades en el seu recorregut i transportar un pes de 340kg. Necessita un fossat de 7,5 cm encara que també es pot instal·lar sense i fer una rampa. El seu mecanisme de tracció és del tipus caragol sense fi.

Subeo es pot instal·lar tant en interior com en exterior, té portes automàtiques i la porta de cabina i el lateral són panoràmics. Disposa d'una botonera sense fil per a dir l'elevador quan es troba en una altra altura. També té una altra a l'interior per a poder indicar cap a quina parada vols anar.

Consulta totes les possibilitats amb un expert de VALIDA, t'assessorem i acompanyem en tot moment.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu