sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les persones en cadira de rodes han de salvar constantment amb barreres arquitectòniques. En moltes ocasions, no s'ha tingut en compte l'obstacle que suposen unes escales o una rampa molt pronunciada. Per aquesta raó, hem instal·lat aquest elevador salvaescales a Medina de Pomar.

Els elevadors de curt recorregut milloren l'accessibilitat de les persones amb discapacitat motriu o problemes de mobilitat. S'instal·len molt fàcilment i necessiten un fossat de pocs centímetres. Aquests salvaescales són molt fàcils d'utilitzar i ofereixen més qualitat de vida a les persones que els usen.

Hi ha una gamma molt àmplia d'elevadors, dependrà del que necessitis per a triar el model indicat. Si té en compte les condicions de l'espai, les parades que ha de realitzar entre recorregut, si s'instal·la en interior o en exterior i el disseny.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT SUBEO PER A CASA PARTICULAR EN MEDINA DE POMAR

No ens plantegem els problemes d'accessibilitat de la nostra llar fins que tenim problemes amb les escales. Això és el que ha ocorregut en aquest adossat i ho han solucionat amb l'elevador de curt recorregut SUBEO.

Aquest model d'elevador salvaescales permet fer recorreguts en vertical de fins a 1,83 metres. Pot fer 2 parades en el seu recorregut i transportar un pes de 340kg. Necessita un fossat de 7,5 cm encara que també es pot instal·lar sense i fer una rampa. El seu mecanisme de tracció és del tipus caragol sense fi.

Subeo es pot instal·lar tant en interior com en exterior, té portes automàtiques i la porta de cabina i el lateral són panoràmics. Disposa d'una botonera sense fil per a dir l'elevador quan es troba en una altra altura. També té una altra a l'interior per a poder indicar cap a quina parada vols anar.

Consulta totes les possibilitats amb un expert de VALIDA, t'assessorem i acompanyem en tot moment.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu