sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Aquesta és una instal·lació de cadira salvaescales a Mèrida, Badajoz, realitzada al mil·límetre per a encaixar en aquestes escales estretes. Per impossible que sembli, a VALIDA, aconseguim instal·lar un salvaescales en molts llocs que semblaven impossibles.

Comptem amb una àmplia gamma de productes capaços d'adaptar-se a molts llocs. A vegades, preocupa que les escales estretes o de caragol no siguin aptes per a un salvaescales, però la veritat és que hi ha solucions per a elles.

A moltes cases també es troben que no hi ha suficient espai en el replà perquè la cadira pugui parar-se. Per a això, també existeixen moltes opcions perquè la cadira no sigui una nosa i una persona la pugui utilitzar.

CADIRA SALVAESCALES ALIUM PER A CASA PARTICULAR DE MÈRIDA, BADAJOZ

A aquesta casa particular han instal·lat la cadira salvaescaleras ALIUM: una cadira amb un rail molt estret i amb una intrusió mínima a l'escala. Aquesta cadira es caracteritza perquè la guia no necessita grassa i no hi ha vores tallants.

Aquesta cadira s'adaptada a escales que tinguin poc espai amb el replà perquè té la guia SLIDE TRACK. Això vol dir que la guia llisca juntament amb la cadira.

Aquesta cadira salvaescales és ideal per a escales rectes i d'interior. Té un seient molt compacte que es plega de manera que ocupa molt poc espai. Aquest és giratori així que la persona pot asseure's i posar-se dempeus de forma molt més fàcil.

Té dos comandaments a distància, un cinturó i també un sensor que detecta si hi ha un objecte enmig de l'escala. Per millorar la seva seguretat, té un botó de parada d'emergència en el reposabraços. Per poder comprar l'estat de la màquina, hi ha una pantalla de diagnòstic.

El recorregut màxim d'aquesta cadira és de 4,7 m i té una velocitat de 0.15m/seg. Aquesta cadira pot instal·lar-se en escales amb un amplada mínima de 65,5 cm.

Truca'ns i et fem un pressupost a mida.

Com podem millorar l'autonomia dels nostres familiars? Desafortunadament, hi ha vegades en què nostres majors poden tenir problemes per a pujar i baixar escales amb seguretat. En aquests casos, és important assegurar una llar adaptada a les seves necessitats perquè no pateixin cap risc de caiguda o perdin el seu confort diari.

A Válida sin barreras proporcionem tot tipus de solucions per a la supressió de barreres arquitectòniques en qualsevol tipus de desnivell: escales estretes, rectes, corbes, en interior, exterior, etc.

 

Ajuda salvaescales per a l'accessibilitat a Mèrida

 

En aquesta casa particular de Badajoz, hem instal·lat una cadira salvaescales SOCIUS per a salvar un tram d'escales corb. Gràcies a aquest muntatge, els amos de la casa poden pujar al primer pis sense cap problema i de manera totalment autònoma.

SOCIUS disposa de diversos elements que la fan un model especialment segur: sensors detectors d'obstacles, cinturó de seguretat, pantalla LCD per a localitzar possibles avaries, guia de doble tracció que proporcionen gran estabilitat a l'usuari, etc.

Si vols conèixer més detalls sobre les nostres ajudes, demana'ns informació gratuïta i sense compromís al 900 414 000.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu