sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Vols una cadira salvaescaleras a Miajadas? Llavors estàs al lloc correcte. En aquesta casa particular d'aquest poble de Càceres han trobat la solució als problemes amb les escales.

Moltes persones d'edat avançada es troben amb el problema que, amb l'edat, costa pujar escales. No són només pels dolors, molta gent té el problema que les cames els fallen i poden tenir un accident en intentar baixar o pujar les escales.

Per aquesta raó, per evitar que entrar i sortir de casa sigui un suplici, molta gent decideix instal·lar una cadira salvaescales. Aquestes ofereixen confort i seguretat i llibertat de moviments a la persona amb problemes de mobilitat. Això, a més, es tradueix a millor qualitat de vida, especialment a casa.

CADIRA SALVAESCALES FIDUS PER A CASA PARTICULAR A MIAJADAS, CÀCERES

En aquesta casa particular ja no han de sofrir per a baixar i pujar escales. Han instal·lat la cadira salvaescaleras FIDUS totalment funcional i molt pràctica. Aquesta cadira és ideal per a trams d'interior i totalment rectes.

La guia, d'alumini, es fixa als graons i hi ha opció d'instal·lar-la a banda i banda de l'escala. La cadira es mou mitjançant cremallera i pinyó de forma suau i progressiva. Per moure-la, només has de prémer el botó del reposabraços cap a la direcció desitjada.

Ve amb dos comandaments a distància i un cinturó de seguretat. Per millorar encara més la seguretat, té un sensor de tacte que para la màquina quan hi ha un objecte al mig. Com pots veure, les cadires salvaescales són molt segures.

És molt fàcil d'instal·lar ja que no fa falta fer obres per muntar una cadira. A més, fem un pla 3D de la instal·lació perquè aquesta sigui 100% a mida al tram de l'escala.

Truca'ns i demana un pressupost gratuït i sense compromís pel teu nou salvaescales.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu