sol·licitar pressupost
right-chevron-white

En la nostra societat, és fonamental reconèixer i advocar per la importància de comptar amb entorns accessibles per a totes les persones, sense importar les seves capacitats físiques o mobilitat reduïda. L'accessibilitat no sols és un dret bàsic, sinó també un element clau per a promoure la inclusió i la igualtat d'oportunitats.

Disposar d'un entorn accessible comporta múltiples beneficis. En primer lloc, millora l'autonomia i la independència de les persones. Un entorn sense barreres facilita la mobilitat i permet a les persones desembolicar-se per si mateixes, sense dependre de tercers per a accedir als diferents espais. Això promou l'autoestima, la dignitat i la qualitat de vida d'aquells que es veuen limitats per barreres físiques.

Además, la accesibilidad fomenta la participación social y laboral. Al eliminar las barreras arquitectónicas, se facilita el acceso a edificios públicos, transporte, espacios recreativos y lugares de trabajo. Esto permite que las personas con discapacidad o movilidad reducida puedan acceder a servicios esenciales, realizar actividades de ocio y participar activamente en la vida comunitaria. La inclusión social y laboral no solo beneficia a las personas directamente implicadas, sino que también enriquece la diversidad y el tejido social de la comunidad en su conjunto.

Instal·lació de la cadira salvaescales UNUM a Miajadas, Càceres

Ara bé, un dels desafiaments més comuns en l'accessibilitat de l'entorn domèstic és la presència d'escales. Per això, en VALIDA treballem per a acabar amb les barreres dels diferents emplaçaments i en particular en els habitatges particulars com aquesta situada en Miajadas (Càceres). Molts habitatges presenten aquest obstacle arquitectònic que pot dificultar la mobilitat de les persones amb discapacitats o mobilitat reduïda.

La instal·lació de les cadires salvaescales són una opció cada vegada més popular per a garantir l'accessibilitat en la llar. La cadira salvaescales UNUM és un dispositiu dissenyat per a desplaçar-se al llarg de les escales, permetent a les persones pujar i baixar de manera segura i còmoda. Aquesta cadira salvaescales es pot instal·lar en trajectes corbs en interiors.

La instal·lació de la cadira salvaescales a un habitatge particular de Miajadas és un exemple concret de com una solució accessible pot millorar la qualitat de vida de les persones. Aquesta instal·lació permetrà als residents superar l'obstacle de les escales i accedir a totes les àrees de la seva llar de manera independent i segura. A més, brinda tranquil·litat als seus sers estimats, ja que redueix el risc de caigudes i lesions.

En resum, disposar d'un entorn accessible és fonamental per a promoure la inclusió i la igualtat d'oportunitats. Un entorn sense barreres millora l'autonomia, la participació social i laboral, i la qualitat de vida de totes les persones. La instal·lació de solucions accessibles, com una cadira salvaescales, en habitatges particulars com la de Miajadas, demostra com és possible superar obstacles arquitectònics i garantir la mobilitat i la independència de les persones. És responsabilitat de tots treballar junts per a construir entorns inclusius i accessibles que promoguin la diversitat i el benestar de la nostra societat.

Vols una cadira salvaescaleras a Miajadas? Llavors estàs al lloc correcte. En aquesta casa particular d'aquest poble de Càceres han trobat la solució als problemes amb les escales.

Moltes persones d'edat avançada es troben amb el problema que, amb l'edat, costa pujar escales. No són només pels dolors, molta gent té el problema que les cames els fallen i poden tenir un accident en intentar baixar o pujar les escales.

Per aquesta raó, per evitar que entrar i sortir de casa sigui un suplici, molta gent decideix instal·lar una cadira salvaescales. Aquestes ofereixen confort i seguretat i llibertat de moviments a la persona amb problemes de mobilitat. Això, a més, es tradueix a millor qualitat de vida, especialment a casa.

CADIRA SALVAESCALES FIDUS PER A CASA PARTICULAR A MIAJADAS, CÀCERES

En aquesta casa particular ja no han de sofrir per a baixar i pujar escales. Han instal·lat la cadira salvaescaleras FIDUS totalment funcional i molt pràctica. Aquesta cadira és ideal per a trams d'interior i totalment rectes.

La guia, d'alumini, es fixa als graons i hi ha opció d'instal·lar-la a banda i banda de l'escala. La cadira es mou mitjançant cremallera i pinyó de forma suau i progressiva. Per moure-la, només has de prémer el botó del reposabraços cap a la direcció desitjada.

Ve amb dos comandaments a distància i un cinturó de seguretat. Per millorar encara més la seguretat, té un sensor de tacte que para la màquina quan hi ha un objecte al mig. Com pots veure, les cadires salvaescales són molt segures.

És molt fàcil d'instal·lar ja que no fa falta fer obres per muntar una cadira. A més, fem un pla 3D de la instal·lació perquè aquesta sigui 100% a mida al tram de l'escala.

Truca'ns i demana un pressupost gratuït i sense compromís pel teu nou salvaescales.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu