sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les cadires salvaescales són dispositius útils i pràctics que permeten a les persones amb mobilitat reduïda pujar i baixar escales de manera segura i còmoda. Aquests equips estan dissenyats per a ser instal·lats en qualsevol tipus d'escala, ja sigui recta, corba o amb replans, i són especialment útils en habitatges amb diverses plantes.

Instal·lació de cadira elevadora a Mont Roig a Tarragona

La instal·lació de la cadira salvaescales UNUM en un habitatge particular de Mont Roig, a Tarragona, pot marcar la diferència entre la independència i la dependència per a les persones majors o amb discapacitat. En aquest cas, la cadira salvaescaleras es va instal·lar en una escala corba que connecta la planta baixa amb la primera planta de l'habitatge. La guia monoraïl de la cadira està fixada mitjançant pals directament als graons, la qual cosa la fa més segura i estable durant el recorregut.

El sistema de tracció de la cadira salvaescales es realitza mitjançant cremallera i pinyó ocult, la qual cosa fa que el dispositiu sigui silenciós i de baix consum elèctric. A més, els sensors antiobstacles sensibles al tacte garanteixen la seguretat de l'usuari durant el recorregut i prevenen col·lisions amb objectes o persones que puguin estar en el camí.

El seient giratori manual és un altre dels components importants de la cadira salvaescales, que permet a l'usuari entrar i sortir de la cadira amb facilitat. La versió automàtica del seient giratori també està disponible com una opció addicional.

És important destacar que la cadira salvaescales només està dissenyada per al seu ús en ambients interiors i no es recomana la seva instal·lació en escales exteriors o en ambients humits. A més, es requereix que la cadira es mantingui en bon estat de funcionament per a garantir la seva seguretat i rendiment a llarg termini.

En conclusió, la instal·lació d'aquesta cadira salvaescales a Tarragona és una excel·lent solució per a persones amb mobilitat reduïda que desitgen continuar vivint de manera independent. La guia monoraïl, el sistema de tracció silenciós i de baix consum elèctric, els sensors antiobstacles sensibles al tacte i el seient giratori són característiques importants de les cadires salvaescales que garanteixen la seguretat i comoditat de l'usuari durant el recorregut.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu