sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La instal·lació d'una cadira salvaescaleras a es presenta com una solució integral per a les persones grans que experimenten dificultats de mobilitat, com el cas d'aquesta instal·lació d'una cadira salvaescaleras a Monte Pego. En primer lloc, ofereix independència en permetre'ls accedir a diferents nivells de la seva llar sense dependre de l'ajuda de tercers. Això no sols preserva la seva autonomia, sinó que també contribueix al seu benestar emocional en mantenir una sensació de control sobre el seu entorn.

A més, la cadira salvaescales redueix el risc de caigudes i lesions associades amb la mobilitat limitada, brindant als usuaris i a les seves famílies tranquil·litat i seguretat. Facilita el desplaçament entre pisos de manera còmoda i eficient, millorant així la qualitat de vida de les persones majors. La comoditat i l'accessibilitat es converteixen en elements fonamentals per mantenir una vida activa i participativa, permetent a la gent gran gaudir plenament del seu espai vital.

Característiques de la cadira salvaescales AMICUS instal·lada a Monte Pego

La cadira salvaescaleras AMICUS destaca pel seu disseny funcional i segur, adaptat específicament per a trams d'escala rectes. El seu sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó garanteix un moviment suau i precís. El funcionament amb bateries proporciona independència, fins i tot en situacions de falta d'energia elèctrica.

La cadira carrega únicament en els extrems, optimitzant l'eficiència del procés. Amb l'opció de muntatge en tots dos costats de l'escala i un tram fixat directament als graons, s'adapta a diverses configuracions. Les característiques de seguretat inclouen una clau de seguretat en el reposabraços, dos comandaments a distància, cinturó de seguretat de sèrie, sensors sensibles al tacte i un polsador mantingut. La moqueta antilliscant en el reposapeus agrega una capa addicional de seguretat.

A més, la cadira AMICUS ofereix versatilitat en estar disponible en versions per a interior o intempèrie. Amb una capacitat màxima de càrrega de fins a 160 kg, una inclinació màxima de 56° i una velocitat de 0,12 m/s, és una opció completa i segura per a millorar la mobilitat de les persones majors en la llar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu