sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Existeixen moltes solucions per a aquestes cases on necessiten un salvaescales, però per culpa del seu disseny interior sembla impossible que es puguin instal·lar. Per a solucionar aquest problema, hem instal·lat una cadira salvaescales SOCIUS en Moralitat, concretament en una casa on la guia semblava que podia obstruir una porta.

Gràcies a diferents sistemes, la guia ja no és un obstacle en replans inferiors o superiors on la guia pot ser un obstacle. Ara els salvaescales s'adapten a tot tipus d'escales, ja siguin rectes, amb corba o d'espiral. Poden instal·lar-se tant a l'interior com en l'exterior.

VALIDA té molts models diferents per facilitar la mobilitat a casa de persones amb discapacitat o problemes de mobilitat. Un assessor tècnic t'ajuda en tot moment per a trobar la millor solució salvaescales tenint en compte les teves necessitats.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A ESCALES CORBES EN MORALEJA

En aquesta casa de la localitat de Moralitat hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS amb el seu sistema de guia plegable. Aquesta guia, encara ser de doble carril, té la capacitat de plegar-se perquè no sigui una nosa quan hi ha una porta pròxima.

SOCIUS també destaca pels seus sistema de doble tracció, que afavoreix el funcionament del motor així com millora la seguretat i l'estabilitat del viatge. S'instal·la en escales corbes ja que la guia, feta a mida, s'adapta a tots els espais sense problemes.

Té una capacitat de càrrega de 115 quilos i es pot millorar fins als 137 quilos. Es mou a 0,12 metres per segon i pot baixar i pujar escales de fins a 56 graus d'inclinació. Ve equipada amb sensors de seguretat perquè la cadira no pugui xocar amb res que hi hagi enmig de l'escala.

La cadira està equipada amb un comandament a distància que serveix per a cridar-la en cas que es trobi en l'altre extrem. També té un cinturó de seguretat i una pantalla LCD per a poder saber en quin estat es troba en tot moment.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu