sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora la qualitat de vida amb aquesta cadira puja escales a Morón de la Frontera. Aquesta instal·lació s'ha fet en una casa particular on les persones que hi viuen tenien problemes per a poder baixar i pujar les escales.

Els salvaescales s'han convertit en una solució molt recomanada i sol·licitada en cases particulars. Ajuden cada dia a persones amb problemes de mobilitat per a baixar i pujar escales amb seguretat.

Aquestes solucions són molt fàcils d'utilitzar i s'instal·len sense fer obres. Són còmodes i pràctiques així que totes les persones poden utilitzar-la. Es fan a mida de les escales així que s'aprofita molt bé tot l'espai que hi ha.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A CASA ADOSSADA A MORÓN DE LA FRONTERA

En aquesta casa particular han instal·lat la cadira puja escales SOCIUS per a escales amb corbes. Aquest model s'adapta molt bé a totes les escales ja que es prenen les mides de l'espai i es fa la guia a mida.

Destaquem el seva guia amb doble carril que permet a la cadira oferir més tranquil·litat i menys sots en el recorregut. A més, tant a l'arribada i sortida de tram, les velocitat disminueix per no desestabilizarla. La cadira es mou a 0,12 metres per segon i té una capacitat de càrrega de 115 quilos, en cas que sigui necessari es pot preparar perquè siguin 137 quilos

Personalitza la cadira amb diferents tipus de cadira i amb colors d'entapissat. També pots canviar el color de la guia. Al final, fas la composició que més et sembli i que conjunti amb el lloc.

La cadira es lliura amb dos comandaments a distància, té un cinturó de seguretat i també un sensor sensible alt tacte per a evitar xocar amb algú. Té una pantalla LCD que indica l'estat de la cadira en tot moment.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu