sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Problemes amb les escales de casa? Moltes persones, com tu, han hagut d'arreglar la casa perquè s'adeqüi a les noves necessitats. Tenir problemes de mobilitat i haver de pujar i baixar escales no sempre és compatible. Així que, pot aquesta raó, hem instal·lat aquesta cadira salvaescaleras en Murchante, Navarra.

Les cadires salvaescales són una bona opció si estàs pensant a adaptar la teva casa perquè sigui més accessible per a tu o per a les persones que viuen en ella. S'estan convertint en una solució molt interessant ja que no fa falta fer obres per a instal·lar-se i el muntatge és molt ràpid.

Un altre punt a favor de les cadires és que s'adapten molt bé a tota mena d'espais. Es poden instal·lar en escales rectes, corbes, de caragol i amb replans entre mitjà, també s'adapten en entorn d'exterior. Com veus, es poden instal·lar pràcticament en tots els costats i, en escales estretes, hi ha models que s'adapten molt bé.

CADIA PUJA ESCALES SOCIUS PER A REPLÀ AMB CORBA EN MURCHANTE, NAVARRESA

En aquesta casa de dues plantes en la població de Murchante, a Navarra, hem instal·lat la cadira elevadora d'escales SOCIUS. Aquest model destaca per tenir una guia de doble carril amb un sistema de tracció SDT. Això la converteix en una cadira molt estable, funcional i eficient en tots els nivells.

Personalitza la teva cadira amb el tipus de seient i entapissat que més t'agradi. Canvia el color de la guia perquè s'ajusti millor a la idea i al disseny de l'estada. Totes les cadires es pleguen per a ocupar menys espai, les parts plegables són: el seient, el reposabraços i el reposapeus.

La cadira està equipada amb dos comandaments a distància, d'aquesta manera pots cridar-la quan estigui en l'altra planta o vulguis aparcar-la. També té una clau de seguretat, així solament l'usa la persona que ha de fer-ho. A més, disposa de cinturó de seguretat, botó d'emergència i sensors que eviten la col·lisió amb objectes o persones o animals.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu