sol·licitar pressupost
right-chevron-white

A moltes cases de camp pots trobar escales per arribar a la casa principal, però què passa si tens problemes de mobilitat? Llavors sortir i entrar de casa es converteix en un problema i necessites ajudes d'uns altres per poder fer-lo. Per això, hem instal·lat una cadira salvaescales a Múrcia.

Les cadires salvaescales es poden instal·lar a l'exterior, ja que hi ha models fets per resistir el fred i la calor. També estan preparats per suportar la pluja i, algunes, tenen la guia calefactable, molt interessant per zones amb climes molt freds i on neva molt.

Aquest tipus de solucions s'adapten a tota mena d'espais, també en escales estretes o amb corbes. Un assessor tècnic t'aconsella amb l'elecció de la cadira salvaescales ideal perquè compleixi amb tots els requeriments que necessites.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALES AMICUS PER A L'EXTERIOR A MÚRCIA

En aquesta casa particular de Múrcia, hem instal·lat la cadira salvaescales AMICUS per a escales rectes. Aquest model es té la versió per a l'exterior capaç de resistir la pluja i les temperatures altes i baixes. Té una guia doble prima que ocupa poc espai i és d'alumini.

La cadira és plegable, això vol dir que tant el seient com el reposapeus i el reposabraços es pleguen perquè ocupi menys espai quan no s'utilitza. La cadira està equipada amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat retràctil, sensor per a evitar col·lisions en cas d'objecte, persona o animal que es pugui trobar en l'escala.

La cadira es pot moure a 0,12 metres per segon i té una arrencada silenciosa i parada suau. També té un botó de parada d'emergència. A més, en nafrar al final de tram, té un seient giratori per poder baixar de la cadira més fàcilment. Té una capacitat de càrrega de fins a 160 quilos.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu