sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Al comprar-nos una casa no pensem que en qualsevol moment, més endavant, les escales poden convertir-se en un problema. Per culpa de l'edat, malalties o lesions, tenir una casa amb diferents plantes pot impedir la teva mobilitat. Per aquesta raó, hem instal·lat aquesta cadira salvaescales en Noia.

En aquesta casa particular no podien pujar i baixar les escales amb seguretat, per aquesta raó, han instal·lat una cadira puja escales. Aquestes solucions d'accessibilitat permeten poder desplaçar-se entre plantes sense esforç.

Existeixen molts models de cadires salvaescales, ja sigui per escales de tram recte o amb corbes, d'interior o d'exterior. S'adapten a l'escala per deixar espai lliure per a altres persones. Són fàcils d'utilitzar i molt segures.

CADIRES SALVAESCALES SOCIUS A UNA CASA ADOSSADA A NOIA

Hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS en aquesta casa particular en Noia, la Corunya. Aquest model de cadira puja escales destaca per la seva capacitat d'adaptar la guia de la cadira a les escales. Aprofita al màxim l'espai de les escales perquè la instal·lació no sigui una una nosa per a altres persones de la casa.

Per millorar la qualitat de vida de les persones, SOCIUS ofereix diferents opcions perquè la cadira s'adapti a les necessitats. Per exemple, el reposapeus es pot plegar automàticament, la cadira pot girar al final de tram prement el botó de moviment o pots triar l'entapissat i seient que prefereixis.

La cadira permet plegar el seient, el reposabraços i el reposapeus perquè ocupi menys espai quan no s'utilitza. A més, ve de sèrie amb dos comandaments a distància i una clau de seguretat perquè la cadira sigui d'ús privat.

Demana'ns una visita gratuïta amb un Assessor Tècnic, rebràs un pressupost a mida al que necessites i sense cap compromís.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu