sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Adaptar-se a les escales més estranyes no és cap problema per als salvaescales, així que hem pogut instal·lar aquesta cadira puja escales en nova de Llanes, capaç resseguir la forma de les escales. Gràcies a això, hem aprofitat molt bé l'espai, perquè altres persones puguin passar quan no s'utilitza la cadira.

Fem instal·lacions a mesura gràcies al nostre sistemes de fotometries. Gràcies a aquest mètode podem realitzar un pla 3D de l'estructura de l'escala per a poder confeccionar una guia adaptada a totes les seves formes.

Els salvaescales s'han posicionat com una ajuda tècnica molt interessant en cases particulars gràcies a la capacitat d'adaptació, ocupen poc espai i se seguretat. A més, són molt pràctiques d'usar així que totes les persones poden aprendre a utilitzar-la.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS A ESCALES CORBES DE NOVA DE LLANES

En aquesta casa particular de la localitat de Nova de Llanes hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Aquesta cadira s'ha confeccionat perquè s'adapti a totes les cantonades d'aquestes escales, gràcies a això, s'aprofita molt l'espai. A més, aquest model de cadira té doble carril, per la qual cosa es garanteix més estabilitat, seguretat i millor rendiment del motor.

Els salvaescales són molt fàcils d'instal·lar, ja que el tècnic té els plans fets prèviament i solament ha de muntar la guia seguint l'estructura de l'escala. També són molt fàcils de mantenir, ja que no és obligatori realitzar manteniments.

El seient, així com el reposabraços i reposapeus es pleguen perquè la cadira quedi plegada i hi hagi més espai quan no s'utilitza. Ve amb 2 comandaments a distància, un cinturó de seguretat i sensors que eviten possibles col·lisions. Per a moure la cadira, solament has de prémer el botó del reposabraços cap a la direcció on vols anar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu