sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem fet aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales en Oleiros per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Els salvaescales, fàcils d'instal·lar en cases particulars, són la millor solució per millorar la mobilitat a casa.

Aquestes solucions garanteixen l'accessibilitat universal, un dret inherent en totes les persones. Hi ha lleis que garanteixen aquest dret perquè espais públics i comunitaris permeten la llibertat de moviments a persones amb discapacitat física.

A VALIDA comptem amb diferents solucions que ajuden a garantir l'accessibilitat d'un lloc. Són fàcils d'utilitzar i no fa falta fer obres per instal·lar-les. S'adapten a tota mena d'escales ja siguin rectes, corbes en interior o en exterior.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A CASA ADOSSADA EN OLEIROS

En aquesta casa particular de la localitat de Oleiros, la Corunya, han instal·lat el model de cadira SOCIUS. Està pensada per a donar mobilitat en escales amb corbes tant d'interior com d'exterior.

La tecnologia d'aquest model destaca per tenir una guia doble que millora la seguretat i ofereix trajectes sense sots i molt estables a les persones usuàries. Aquesta guia, a més, permet millorar la rendiment del motor pel que allarga la seva vida útil.

La cadira pot moure un pes de fins a 115 kg, però amb l'opció extrapes pot arribar fins als 137 kg. Es mou a una velocitat de fins a 0,12 metres per segon i pot instal·lar-se en escales amb una inclinació de 56 graus.

Personalitza la cadira amb diferents colors, seients i opcionals. Al final, aconsegueixes una cadira feta a mida, al teu gust i que satisfà les teves necessitats. Ve amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat i un sensor que evita que xoqui amb objectes.

Demana'ns un pressupost gratuït i sense compromís al nostre telèfon gratuït o emplenant el formulari de la web.

Tens una escala de fusta? Hem instal·lat aquesta cadira salvaescales en Oleiros, concretament a una casa particular amb una escala de maçoneria. Aquestes solucions d'accessibilitat s'adapten a tots els espais i s'integren a la perfecció en el lloc.

Pots personalitzar el salvaescales a les teves necessitats i al teu gust. El més important, és aconseguir una casa adequada a la les teves necessitats de mobilitat. Les persones que tenen llibertat de moviments senten més qualitat de vida al no haver de dependre de l'ajuda d'uns altres per a poder desplaçar-se.

Els salvaescales són la millor opció en cases particulars amb escales. Les persones amb problemes de mobilitat, mobilitat reduïda o de la tercera edat tenen una solució per poder continuar movent-se per casa seva.

CADIRA PUJA ESCALES UNIKA EN ESCALES CORBES EN OLEIROS

En aquesta casa particular han instal·lat el model de cadira puja escales UNIKA amb una guia monorraíl. Aquesta cadira destaca per tenir aquesta guia feta a mida a les teves escales i capaç d'adaptar-se a escales amb corbes i de caragol. A més, ofereix la possibilitat de començar la guia al primer esglaó, cosa que evita que aquesta sigui una nosa a les escales.

Aquest model es plega de manera que deixa més espai a les escales perquè pugui passar altres persones. També, si hi ha espai, es pot fer un parquin perquè hi hagi més espai. Al fer la guia a mida aquesta s'adapta perfectament a les teves escales.

Personalitza la cadira amb el color d'entapissat i de guia que més et convingui. A més, la cadira ve amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat i un sensor que evita que xoqui amb objectes que puguin haver a l'escala. Té una pantalla LCD que informa de l'estat de la cadira en tot moment.

Consulta tots els avantatges de UNIKA.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu