sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Com aconseguim adaptar una casa particular per a millorar la qualitat de vida d'una persona? Gràcies a instal·lacions com aquesta cadira puja escales a Olocau, les persones majors amb problemes per a baixar i pujar escales recuperen independència a casa.

Gràcies a les cadires salvaescales moltes persones majors recuperen la independència a casa, ja que no necessiten ajuda d'una persona per a poder baixar i pujar escales. A més, els familiars se senten més tranquils ja la persona té menys probabilitats de de tenir un accident a les escales.

El millor de les cadires puja escales és que són fàcils d'instal·lar, no fa falta fer obres i són molt pràctiques i segures. A més, s'adapten a tota mena d'espais i d'escales, també les que són corbes o de caragol, estiguin a l'interior com en l'exterior.

CADIRA SALVAESCALES AMICUS PER A ESCALA ESTRETA A OLOCAU

En aquesta casa de dues plantes a Olocau, València, hem instal·lat la cadira puja escales AMICUS. Aquest model és per a escales de tram recte (sense replans o corbes entremedio) i s'instal·la tant a l'interior com en l'exterior. És una cadira molt confortable i segura que ofereix diferents acabats per a millorar la seva funcionalitat.

Amicus té una guia d'alumini que es pot instal·les a banda i banda de l'escala. L'angle màxim de l'escala és de 56 graus i es pot moure a una velocitat de fins a 0,12 metres per segon. Pot portar un pes de fins a 160 quilos.

Perquè la cadira ocupi menys espai quan no s'utilitza, pots plegar el seient, reposabraços i reposapeus. Aquest model ve amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat i un sensor sensible al tacte en el reposapeus per a evitar col·lisions amb objectes que pugui haver-hi en el mitjà de l'escala.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu