sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Així és com hem fet aquesta instal·lació d'un elevador de curt recorregut a Ourense. En aquest local, necessitaven millorar la seva accessibilitat perquè totes les persones poguessin sortir i entrar tranquil·lament. Finalment, ara ja poden dir que compleixen amb la normativa actual.

En molts locals, ja siguin restaurants, hotels, comerços no s'han dissenyat per a tots els clients. Actualment existeixen diferents lleis que obliguen a tots els espais comunitaris i públics a oferir accessibilitat a totes les persones. Independentment de la seva condició.

A VALIDA oferim diferents maneres de millorar l'accessibilitat i aconsellem amb la millor opció. En aquest cas, s'ha instal·lat un elevador de curt recorregut, una solució que permet a persones amb o sense cadira de rodes millorar la seva llibertat de moviments en un recinte.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT PER A LOCAL A OURENSE

En aquest local hem instal·lat l'elevador de curt recorregut SUBEO. Es tracta d'un salvaescales ideal per salvar desnivells de fins a 1,80m. tant en interior com en exterior.

Aquest elevador és còmode i segur, a més, s'instal·la molt ràpidament. Amb un petit fossat de 7,5cm és suficient, encara que, si es prefereix, pot anar sense fossat ja que se substitueix per una rampa automàtica.

Les portes, de cristall, són automàtiques, per la qual cosa s'evita accidents en cas que l'elevador no estigui ben posicionat. El lateral, també és de cristall, per la qual cosa combina molt bé amb tots els espais on es vulgui instal·lar. Per a millorar la seva integració, és possible canviar el color de l'estructura de l'elevador.

Per accionar el moviment només s'ha de prémer el botó de l'interior cap a la direcció on es vol anar. Hi ha un sensor que impedirà que la màquina baixi si detecta qualsevol objecte sota seu. Creus que SUBEO pot ser l'elevador que estàs buscant? No esperis més, i demana'ns un pressupost gratuït.

Et presentem aquesta cadira salvaescaleras a Orense: el model SOCIUS. En aquesta casa particular volien assegurar-se de mantenir una bona qualitat de vida, per aquesta raó, han instal·lat una solució salvaescales.

L'edat o una malaltia pot provocar que ens debilitem i ens costi molt baixar i pujar escales. Per aquesta raó, en aquesta casa ja s'han ocupat que quan els símptomes vagin a més no els agafa desprevinguts. La cadires salvaescaleras proporcionen accessibilitat a les persones amb problemes de mobilitat, a més, guanyen en qualitat de vida i en seguretat.

Com sabem quan s'ha d'instal·lar una cadira salvaescales? Això sempre dependrà de les necessitats dels habitants de la casa, però, normalment, les gent sol instal·lar-se un salvaescales quan detecta que es comença a tenir dificultats per baixar i pujar escales. Un altre indicador molt important és quan es perceben les escales com un perill per a la persona.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A UNA CASA PARTICULAR A ORENSE

En aquesta casa han volgut posar solució a un problema que es veia a venir: les escales . I tot gràcies a la cadira salvaescales SOCIUS! Aquest model és perfecte per a escales amb corbes. El seu guia, fabricada expressament per les teves escales, s'adapta al 100% al tram on s'instal·la.

Per aconseguir una guia feta a mida fem un pla 3D mitjançant un sistema de fotometries. Amb això, el client sap com serà el resultat final i l'instal·lador fa el muntatge molt ràpidament. A més, recorda que les cadires salvaescales no necessiten obres per ser instal·lades.

SOCIUS és una cadira que destaca per tenir moltes prestacions: la cadira es plega per ocupar poc espai, 2 comandaments a distància, cinturó de seguretat i un sistema de seguretat perquè no hi hagi col·lisió amb objectes enmig del seu trajecte. De forma opcional, es pot triar el seient i diferents entapissats. A més, pot tenir plegat de reposapeus automàtic, ideal per a persones que tinguin problemes per ajupir-se.

Truca al nostre telèfon gratuït i t'assessorem encantats.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu