sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Quina és la millor opció per a millorar l'accessibilitat a casa? Els salvaescales s'han convertit en un element essencial per a les persones amb problemes de mobilitat. Per aquesta raó, hem instal·lat una cadira elevadora a Osca, concretament en una casa particular.

Moltes persones amb problemes de mobilitat han resolt les dificultats amb les escales amb un puja escales. Aquestes solucions són pràctiques, segures i ocupen poc espai. Això les converteix en un bon sistema a cases particulars.

Les cadires elevadores s'adapten a tota mena d'escales, ja siguin de tram recte o amb corba. A més, hi ha models tant d'interior com d'exterior.

CADIRA PUJA ESCALES UNIKA A UNA CASA D'OSCA

En aquesta casa d'Osca, han instal·lat la cadira salvaescales UNIKA. Aquest model destaca per tenir una guia ovalada capaç de pujar escales corbes i amb molta inclinació. Aprofita molt bé l'espai de les escales per ocupar poc espai.

UNIKA es plega perquè no suposi una nosa quan no s'utilitza: el seient, els reposabraços i reposapeus queden recollits. Tens l'opció de posar el joystick en un costat o un altre del reposabraços. Molt interessant per a aquestes persones que tinguin mobilitat reduïda als braços.

Té dos comandaments a distància, que serveixen per moure la cadira d'una pis a un altre quan sigui necessari. Té un cinturó de seguretat retràctil, un sensor per evitar atrapaments i una pantalla que informa l'estat de la cadira en tot moment.

Tria entre 5 colors diferents per a l'entapissat i també pots triar un color per a la guia. Pots personalitzar la cadira per a convertir-la en el que necessites.

Vols un pressupost? Truca'ns perquè un Assessor Tècnic t'aconselli amb la millor opció. Amb això aconsegueixes una visita gratuïta, un pressupost a mida i tot sense cap compromís.

Les cadires salvaescales són una gran solució per a aquestes persones que volen guanyar en qualitat de vida i seguretat.

En aquest sentit en Válida sin barreras ajudem els nostres usuaris a trobar la cadira més apropiada per a cada escala, sempre tenint en compte els gustos i necessitats del client. Es tracta d'una opció d'elevació que aporta autonomia i confiança a les persones així mateix són molt confortables i ergonòmiques.

 

Cadira salvaescales Huesca

 

En aquest cas, hem instal·lat una cadira salvaescales model Alium per a salvar un tram d'escales recte.

Aquesta cadira disposa d'un exclusiu sistema de tracció integral per fricció mitjançant 4 corrons i una guia sense cremallera i sense greix, molt prima i sòlida que ocupa molt poc espai en trams d'escala rectes.

Alium funciona amb bateries seques de càrrega contínua sense risc de fugides i que no necessiten manteniment.

 

Tens dubtes? Truqui'ns al telèfon gratuït 900 414 000, li oferim un pressupost gratuït i sense compromís.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu