sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les persones amb problemes de mobilitat tenen moltes dificultats per a baixar i pujar escales. En aquest sentit, hem instal·lat una cadira puja escales a Oviedo, concretament en una casa particular, per poder solucionar el problema.

Les cadires puja escales són un element molt important en cases particulars on hi ha persones que tenen problemes per baixar i pujar escales. Destaquen perquè no necessiten obres per poder instal·lar-se i a més, es pot fer molt ràpidament. Com estan fetes a mida aprofiten molt bé l'espai de les escales. També es pleguen, així que altres persones poden passar per l'escala.

Hi ha molts models de cadires en funció de si s'instal·len a una escala recta, corba o de caragol. També és important saber si s'instal·la a l'interior o en exterior. Un assessor t'ajuda a triar el model que millor pugui anar a casa.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A CASA UNIFAMILIAR A OVIEDO

En aquesta casa unifamiliar d'Oviedo hem instal·lat la cadira puja escales SOCIUS. Aquest era molt bona opció per a aquest tram d'escales perquè serveix per a escales corbes i, a més, té l'opció d'instal·lar el seient Offset. Aquest seient destaca perquè la persona viatja semi girada així que la cadira cap millor si l'espai de l'escala és limitat.

SOCIUS té una guia de doble carril perquè els viatges siguin estables i assegurances. Això es complementa amb un motor equipat amb el sistema de doble tracció, que permet allargar la vida útil de la màquina. Ve equipada amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat i sensors que eviten que hi hagi una col·lisió.

Aquesta cadira és plegable, això vol dir que es plega el seient, reposabraços i reposapeus. D'aquesta manera, altres persones poden passar per les escales amb normalitat. Personalitza la cadira amb un entapissat i color que més t'agradi. També pots canviar el color de la guia.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu