sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Com podem garantir l'accessibilitat de totes els clients d'una botiga? Molt fàcil: igual que en aquesta instal·lació d'una plataforma salvaescales a Oviedo especial per a poder salvar els dos graons de l'entrada de la botiga. L'accessibilitat és un dret universal i, per tant, és obligació de tots de contribuir en què es compleixi.

Aquesta classe de plataformes ocupen poc espai i estan indicades per a espais on hi ha com a màxim 3 graons per a poder accedir al local. A més, estan dissenyades per a deixar lliure l'espai públic. Són una forma molt còmoda d'adaptar l'espai perquè sigui accessible a totes les persones.

Les plataformes salvaescales s'han convertit en un aliat indispensable per a poder trencar amb les barreres arquitectòniques de molts espais. Gràcies a elles, persones que utilitzen cadira de rodes pots baixar i pujar escales i desnivells amb seguretat i facilitat.

PLATAFORMA OTPIUM PER A DESNIVELLS DE FINS A 3 GRAONS A OVIEDO

En aquest local d'Oviedo hem instal·lat la plataforma salvaescales OTPIUM que destaca per poder salvar una distància de fins a 3 graons. És ideal per a locals comercials que tenen dos o 3 graons que impedeixen l'accessibilitat a persones amb discapacitat o problemes de mobilitat.

Es pot instal·lar tant a l'interior com en l'exterior. El millor d'ella és que no necessita fossat, així que s'instal·la molt ràpidament i sense fer obres. Té la capacitat de carregar amb un pes de fins a 300 quilos. La plataforma es plega perquè quedi el màxim de compacta quan no s'utilitza, a més, està dissenyada perquè no ocupi la zona pública.

Aquesta formada per un braç que fa la força per a poder baixar i pujar la plataforma. Es plega de manera que mai ocupa espai al carrer i, a més, ocupa poc espai quan estan plegades.

Tens escales al pati que t'impedeix poder entrar i sortir de casa amb facilitat? En moltes llars hi ha escales abans d'arribar a l'entrada, per a solucionar això, hem instal·lat una cadira salvaescales a Oviedo. D'aquesta manera, ja no hi ha perill de relliscar quan hi ha humitat en l'escala o gel en l'hivern.

Per a les persones majors amb problemes de mobilitat, tenir escales en l'entrada de casa pot ser problema. En aquestes ocasions, molts familiars decideixen instal·lar una cadira salvaescales perquè estiguin més segurs i, a més, perquè pugui recuperar o mantenir la independència a casa.

Els salvaescales són solucions per a l'accessibilitat que poden instal·lar-se en molts espais. Com veus, també en l'exterior, ja que estan fets amb materials resistents a l'aigua i al fred o a la calor. Com es fan a mida, tots s'adapten a la gran majoria d'escales.

SILLA SALVAESCALES SOCIUS PER AL PATI A OVIEDO

Al pati d'aquesta casa particular de la localitat d'Oviedo, Astúries, hem instal·lat la cadira elevadora SOCIUS. Aquest model, que té versió per a l'exterior, és molt bona opció en cas que tinguis escales amb corbes.

Té una guia de doble carril que serveix per a donar més estabilitat durant el trajecte. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i té una sortida i arribada a tram progressiu per a evitar inestabilitat. Pots triar entre diferents colors d'entapissat per a personalitzar la cadira al teu gust.

Pots plegar aquests components de la cadira perquè no ocupi espai quan no s'utilitza: el seient, els reposabraços i el reposapeus. La cadira es pot equipar amb diferents opcionals, com plegat de reposapeus automàtic o gir automàtic en arribar al pis superior.

La cadira té dos comandaments a distància, cinturó de seguretat, un botó d'emergència i sensors que eviten col·lisió.

Les persones amb problemes de mobilitat tenen moltes dificultats per a baixar i pujar escales. En aquest sentit, hem instal·lat una cadira puja escales a Oviedo, concretament en una casa particular, per poder solucionar el problema.

Les cadires puja escales són un element molt important en cases particulars on hi ha persones que tenen problemes per baixar i pujar escales. Destaquen perquè no necessiten obres per poder instal·lar-se i a més, es pot fer molt ràpidament. Com estan fetes a mida aprofiten molt bé l'espai de les escales. També es pleguen, així que altres persones poden passar per l'escala.

Hi ha molts models de cadires en funció de si s'instal·len a una escala recta, corba o de caragol. També és important saber si s'instal·la a l'interior o en exterior. Un assessor t'ajuda a triar el model que millor pugui anar a casa.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A CASA UNIFAMILIAR A OVIEDO

En aquesta casa unifamiliar d'Oviedo hem instal·lat la cadira puja escales SOCIUS. Aquest era molt bona opció per a aquest tram d'escales perquè serveix per a escales corbes i, a més, té l'opció d'instal·lar el seient Offset. Aquest seient destaca perquè la persona viatja semi girada així que la cadira cap millor si l'espai de l'escala és limitat.

SOCIUS té una guia de doble carril perquè els viatges siguin estables i assegurances. Això es complementa amb un motor equipat amb el sistema de doble tracció, que permet allargar la vida útil de la màquina. Ve equipada amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat i sensors que eviten que hi hagi una col·lisió.

Aquesta cadira és plegable, això vol dir que es plega el seient, reposabraços i reposapeus. D'aquesta manera, altres persones poden passar per les escales amb normalitat. Personalitza la cadira amb un entapissat i color que més t'agradi. També pots canviar el color de la guia.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu