sol·licitar pressupost
right-chevron-white

El locals comercials s'estan adaptat per a complir amb la llei d'accessibilitat i donar accés a persones amb mobilitat reduïda. Una de les millors opcions és el que hem fet en aquest espai, la instal·lació d'un elevador de curt recorregut a Pamplona. Gràcies a això, aquest local passa a complir amb els requisits necessaris.

Molts espais comunitaris com a restaurants, locals, o comunitats de veïns han instal·lat un elevador vertical. Amb això han aconseguit que persones amb problemes de mobilitat o en cadira de rodes puguin accedir al local. Aquests sistemes, a més, s'han pensat perquè ofereixin autonomia a les persones usuàries.

A VALIDA comptem amb diferents models, un assessor t'aconsella amb la millor opció per a tu. Ens fixem en les necessitats de les persones i també en l'espai. És possible millorar l'accessibilitat d'un establiment si comptes amb l'ajuda necessària per a fer-lo.

ELEVADOR VERTICAL METRUM PER A LOCAL A PAMPLONA

En aquest local comercial hem instal·lat l'elevador de curt recorregut METRUM ideal per a desnivells de fins a 1 metre d'altura. Es tracta d'un model segur i compacte que facilita l'accessibilitat a persones amb poca mobilitat. A més, ho poden utilitzar persones que vagin a peu o en cadira de rodes.

Aquest model té una capacitat de càrrega de fins a 340 quilos i fa un recorregut màxim en vertical d'1 metre. Té un tracció hidràulica i una pulsació contínua. Es mou a una velocitat de 5 cm per segon i el quadre elèctric està integrat en la columna.

Ve equipada amb un control remot per a poder cridar-la quan es troba a l'altre extrem del desnivell. Es pot equipar amb una porta magnètica en el replà superior que pot evitar accidents si la plataforma no està en el nivell adequat. També té uns braços de seguretat delimitadors. La rampa per a accedir a la plataforma està integrada, així que no fa falta fer un fossat.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu