sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les escales en edificis comunitaris suposen un gran problema per als veïns amb poca mobilitat. Per aquesta raó, instal·lem solucions perquè totes les persones puguin accedir i sortir de l'edifici sense problemes, per exemple, aquesta cadira puja escales a Pioz.

A VALIDA hem solucionat els problemes d'accessibilitat de moltes persones amb mobilitat reduïda. Els puja escales permeten salvar desnivells còmodament i de forma molt segura. Són fàcils d'instal·lar i no fa falta fer obres.

A les comunitats de propietaris on no hi ha ascensor, les cadires elèctriques han millorat la qualitat de vida de les persones grans o amb problemes de mobilitat a les cames.

CADIRA PUJA ESCALES ALIUM PER A BLOC DE PISOS A PIOZ

En aquesta comunitat de propietaris han instal·lat la cadira puja escales ALIUM. Es tracta d'un model indicat per a escales rectes i d'interior. Destaca per tenir una guia sense vores tallants i sense necessitat de greix.

ALIUM és una cadira d'altes prestacions capaç de millorar la qualitat de vida de les persones. Pots triar entre diferents entapissats per a adaptar-la als teus gustos i també a l'entorn.

Aquest model inclou dos comandaments a distància, cinturó de seguretat i un sensor que evita xocar amb objectes que pugui haver en l'escala. També, té un botó d'emergència en el reposabraços.

Per moure la cadira solament has de mantenir premut el botó del reposabraços. En arribar a dalt, pots girar el seient per poder baixar d'ell més còmodament.

Aquesta cadira salvaescales s'instal·la molt ràpidament i sense fer obres. Realitzem un plànol 3D de la instal·lació per fer-la totalment a mida a les teves escales. Amb això, garantim que el treball del muntador sigui encara més ràpid.

Demana'ns un pressupost a mida. Un Assessor Tècnic t'assessora amb les millors opcions i, tot això, de manera gratuïta i sense compromís

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu