sol·licitar pressupost
right-chevron-white

En comunitats de veïns antigues és molt habitual que no hi hagi un ascensor instal·lat. Per això, en aquest edifici, hem instal·lat una cadira elevadora d'escales a Plasència, per a poder oferir una manera d'entrar i sortir de l'edifici als propietaris.

Els ascensors són costosos i, a més, ocupen molt espai. En edificis antics és molt complicat que s'instal·lin perquè s'ha de fer obres molt complexes o, directament, és impossible instal·lar un perquè no hi ha espai suficient. Els salvaescales és una bona alternativa a aquest problema, ja que ajuda a les persones que tenen problemes de mobilitat a entrar i sortir de les seves cases més fàcilment.

Les cadires ocupen poc espai i poden preparar-se perquè pareixen a totes les plantes de l'edifici, així, tots els veïns la poden usar. A més, cada planta disposa d'un comandament a distància per a poder cridar a la cadira quan aquesta estigui a una altra planta.

SILLA SALVAESCALES SOCIUS MULTIPLANTA A PLASÈNCIA

En aquesta comunitat de veïns de Plasència hem instal·lat la cadira puja escales SOCIUS per a donar accessibilitat a l'edifici. Aquesta cadira permet fer parades a totes les plantes, així que tots els veïns poden usar-la quan la necessiten. A més, té una guia que es fa a mida, així que aprofita molt bé l'espai de l'escala i permet que altres persones puguin passar sense problemes.

Aquesta cadira pot transportar 115 quilos, encara que es pot reforçar perquè pugui transportar fins a 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0.12 metres per segon mitjançant un sistema de tracció de pinyó i cremallera. Destaca per ser una cadira de doble carril que ofereix confort i estabilitat durant el trajecte.

Aquesta cadira es pot personalitzar perquè pots triar entre 3 tipus de seient. Cadascun amb una gamma de colors molt interessants perquè puguis combinar-los amb l'entorn. Ve equipada amb sensors se seguretat per a evitar col·lisions amb persones o objectes.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu