sol·licitar pressupost
right-chevron-white

En la vida diària, la mobilitat és essencial per a mantenir la independència i la qualitat de vida, especialment en la llar. Una solució efectiva per a superar les barreres arquitectòniques de les escales i garantir l'accessibilitat en la llar és la instal·lació d'una cadira salvaescaleras. Aquests dispositius no sols ofereixen comoditat sinó també una sèrie de beneficis significatius.

En primer lloc, les cadires salvaescaleras brinden autonomia a les persones amb mobilitat reduïda, permetent-los desplaçar-se entre els diferents nivells de la seva llar sense dependre de l'assistència de tercers. Això no sols contribueix a l'autoestima i la independència, sinó que també facilita la participació activa en la vida quotidiana. A més, en eliminar les barreres arquitectòniques, les cadires salvaescaleras proporcionen un entorn més inclusiu i segur en la llar, reduint el risc de caigudes i lesions.

Cadira Salvaescales AMICUS a Pont de Molins

La cadira salvaescales AMICUS és una opció líder per a trams d'escala rectes, dissenyada per a integrar-se de manera eficient en la llar. El seu sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó garanteix un moviment suau i segur. Funcionant amb bateries, la cadira AMICUS assegura un rendiment constant fins i tot en situacions de talls d'energia.

Una característica destacada és la seva capacitat de càrrega de fins a 160kg, la qual cosa la converteix en una opció robusta i versàtil. El muntatge a banda i banda de l'escala ofereix flexibilitat en la instal·lació, adaptant-se a les necessitats específiques de cada llar. La cadira carrega únicament en els extrems, optimitzant l'espai i facilitant el seu ús diari.

La clau de seguretat situada en el reposabraços proporciona un control addicional sobre el funcionament, mentre que els dos comandaments a distància amb dos botons (Pujar/Baixar) permeten l'operació convenient des de diferents punts. Amb una guia d'alumini duradora i un tram fixat directament als graons, la cadira salvaescales AMICUS combina funcionalitat i seguretat per a millorar la mobilitat en la llar de manera efectiva.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu