sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Estàs buscant una forma per a poder baixar i pujar les escales de la teva casa tranquil·lament? Llavors mira que hem fet en aquesta casa particular: la instal·lació d'una cadira per a les escales a Pontevedra.

Les salvaescales s'han convertit en una bona opció per als particulars que tenen escales en la seva llar. Solucionen els problemes produïts per haver de pujar i baixar escales amb problemes de mobilitat. Aquests pots estar produïts per moltes causes: malalties, l'edat, lesions, etc. I són un greu problema per a la qualitat de vida d'una persona.

Gràcies a les cadires puja escales s'aconsegueix solucionar la barrera que suposaven les escales en la llibertat de moviment d'una persona. S'instal·len ràpid, sense fer obres i a més són molt fàcils d'utilitzar. Ocupen poc espai i, quan no s'usen, es poden plegar.

SILLA SALVAESCALES SOCIUS A CASA PARTICULAR DE PONTEVEDRA

En aquesta localitat, Pontevedra, hem instal·lat una cadira puja escales SOCIUS, que serveix per a poder baixar i pujar escales a persones que tenen poca mobilitat. La cadira està composta per una guia de doble carril, així que ofereix molta estabilitat durant el recorregut.

Aquesta cadira té la capacitat de moure fins a 115 quilos de pes a una velocitat de 0,12 metres per segon. Es mou mitjançant una tracció de pinyó i cremallera i amb un sistema de doble tracció.

La cadira inclou una clau per a bloquejar-la, dos comandaments a distància, sensors per a evitar atrapament i una pantalla LCD que informa de l'estat de la cadira. Funciona amb bateries així que pot continuar funcionant en cas que hi hagi un tall de llum. Plega el reposabraços, reposapeus i el seient perquè pugui passar altres persones per l'escala sense que la cadira sigui un obstacle.

Personalitza la cadira amb diferents tipus de seient i diferents colors perquè s'adapti al teu gust i a l'entorn.

Per a entrar en el teu habitatge has de pujar escales que hi ha en l'exterior? Si tens problemes de mobilitat, pot arribar a ser una tasca dificultosa i, amb humitat, també perillosa. Per aquesta raó, hem instal·lat una cadira elevadora d'escales a Pontevedra. Gràcies a això, ara és més fàcil i segur entrar i sortir d'aquesta casa particular.

Els familiars de persones grans amb problemes de mobilitat pateixen per la seva seguretat, especialment si veuen que cada dia han de baixar i pujar escales per poder sortir de casa. Per això, molts d'ells decideixen instal·lar una cadira salvaescales perquè, amb ella, mantenen l'autonomia, sinònim de qualitat de vida.

Les cadires salvaescales són un producte estrella per a les cases particulars ja que s'instal·len fàcilment i ocupen poc espai. S'adapten a tota mena d'escales: rectes, corbes i d'espiral. També es poden instal·lar a l'exterior, ja que estan preparades per suportar la calor o el fred.

CADIRA PUJA ESCALES AMICUS PER A ESCALES RECTES A PONTEVEDRA

En aquesta casa particular han decidit instal·lar la cadira puja escales AMICUS, ideal per a escales rectes. A més, aquest model té versió per a exterior, resistent a la pluja, a la calor i al fred.

Aquesta cadira té una guia d'alumini, resistent a la humitat i a l'òxid. Pot carregar un pes de fins a 160 quilos i es pot instal·lar a escales que tinguin, com a màxim, 56 graus d'inclinació. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segons i utilitza un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó.

La cadira és plegable, això vol dir, que el seient, el reposabraços i el reposapeus es pleguen perquè hi hagi el mínim d'intromissió en les escales quan no s'utilitza. Ve amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat i un sensor que evita col·lisions amb persones, objectes o animals que puguin estar enmig del recorregut de la cadira.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu