sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Problemes per a accedir a un local per culpa de les escales de l'entrada? Llavors vols veure aquesta instal·lació d'una plataforma de curt recorregut en Porriño per a oferir un alternativa millor a les escales a persones amb problemes de mobilitat.

Aquests sistemes d'accessibilitat permeten a persones amb problemes de mobilitat que usin o no cadira de rodes puguin accedir a espais públics o comunitaris. Són fàcils d'instal·lar i senzills d'utilitzar, així que totes les persones poden fer-la funcionar fàcilment.

Les plataformes elevadores s'instal·len ràpidament i en moltes ocasions no fa falta fer obres, ja que solament necessites espai per a poder instal·lar-la. Al contario que els ascensors que necessiten molt espai, has de fer un vallejat i necessites sala de màquines.

PLATAFORMA DE CURT RECORREGUT METRUM PER A ENTRADA D'UN LOCAL A PORRIÑO

En aquest local hem instal·lat la plataforma elevadora METRUM per a l'entrada d'un local de la població Porriño, a Pontevedra. Aquest elevador destaca per poder salvar una distància d'1 metre d'altura i pot portar una càrrega de fins a 340 quilos.

Les persones que utilitzin cadira de rodes o bé tenen problemes per a caminar solament han d'accedir a la plataforma i accionar el moviment mantenint premut el botó que hi ha a l'interior. Per a garantir la seguretat hi ha una barres delimitadores del perímetre que baixen en el moment que la plataforma té moviment.

El quadre elèctric de la plataforma està integrat a ella mateixa, així que no necessites buscar més espai per a això. Existeixen dues dimensions a triar de la plataforma: 900 x 1250 i 900 x 1400 mm. Així que hi ha opcions per a espais reduïts.

Un tècnic especialista en salvaescales prendrà les mides de l'espai i podrà assessorar-te amb la millor opció. A més, realitzarem els plans el projecte per poder garantir una instal·lació a mida.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu