sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Vols instal·lar una cadira salvaescales en Port de Sagunto? Has arribat al lloc indicat. En VALGUDA instal·lem cadires salvaescales per a millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de mobilitat.

Hem millorat l'accessibilitat de moltes cases on, per culpa de les escales, moltes persones no podien moure's amb tranquil·litat i seguretat. En casos extrems, les escales poden suposar un impediment per poder sortir de casa.

Per millorar la qualitat de vida d'una persona amb problemes de mobilitat, és important que aquesta recuperi la seva autonomia. Els salvaescales, estan pensats perquè totes les persones usuàries no necessitin l'ajuda de ningú per baixar o pujar escales. A més, els familiars estan més tranquils gràcies la seguretat d'aquestes solucions per a l'accessibilitat.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA PER A CASA PARTICULAR EN PUERTO DE SAGUNTO

En aquesta casa particular de Port de Sagunt han instal·lat la cadira salvaescales UNIKA. Aquesta cadira, monorraíl, ofereix pujar i baixar escales amb corbes amb gran facilitat.

Per a utilitzar-la, solament has de desplegar el seient, el reposapeus i el reposabraços i asseure't en ella. Prement el joystik en el reposabraços indiques la direcció cap a on vols anar.

Aquest model de cadira ofereix moltes opcions perquè la guia no sigui un problema en replans concorreguts o on hi hagi una porta a prop. A més, UNIKA és capaç de pujar i baixar escales amb molta inclinació i escales de caragol.

Pots personalitzar la cadira amb diferents entapissats, d'aquesta manera, és al teu gust i combina amb l'entorn. També pots canviar el color de la guia.

La cadira ve amb dos controls remots per a poder cridar-la quan es troba a l'altre extrem de la guia. També té un cinturó de seguretat i un sensor que impedeix col·lidir amb objectes enmig de l'escala.

Vols més informació? truca'ns i demana'ns un pressupost gratuït i a mesura.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu