sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem instal·lat una cadira salvaescales a Puerto Real per a aconseguir més accessibilitat en aquesta residència familiar. Les escales, per pocs graons que tinguin, poden ser un problema per a persones amb discapacitat. Per aquesta raó, en aquesta casa han decidit instal·lar una solució salvaescales.

Aquests sistemes milloren la qualitat de vida d'una persona ja que permeten moure's per la casa sense necessitar ajuda de ningú, sense dolor i sense por de caure. A més, els familiars estan més tranquils al saber que hi ha menys risc de caigudes per les escales.

Els puja escales són fàcils d'instal·lar, ocupen poc espai i molt fàcils d'utilitzar. Estan fets a mida així que s'integren molt bé a l'espai assignat. Es poden instal·lar diferents opcionals perquè s'adaptin millor a les teves necessitats.

CADIRA SLAVAESCALES ALIUM PER A RESIDÈNCIA UNIFAMILIAR A PUERTO REAL

En aquesta casa unifamiliar de Puerto Real, Cadis, han instal·lat la cadira puja escales ALIUM. Aquest model és per a escales rectes d'interior. Destaca per tenir una guia sense greix i sense vores tallants. És la guia més estreta del mercat, i la cadira pot instal·lar-se en escales que tinguin un mínim de 655 mil·límetres.

Aquesta cadira pot transportar una càrrega d'un màxim de 140 quilos i pot superar desnivells de fins a 50 graus. Es mou mitjançant un sistema de tracció integral per fricció de 4 corrons. Es mou a una velocitat de 0,15 metres per segon.

Ve amb un cinturó de seguretat, dos comandaments a distància i sensors que eviten accidents d'atrapament amb objectes o persones. En el reposabraços hi ha un botó de parada d'emergència.

Pots plegar la cadira perquè ocupi menys espai, d'aquesta manera, altres persones poden passar per l'escala. Plega el seient, reposabraços i reposapeus (aquest últim pot ser automàtic).

Demana'ns més informació!

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu