sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Necessites una cadira salvaescales a Puig Reig? Llavors estàs al lloc indicat. A les imatges pots veure una cadira salvaescales instal·lada a una casa particular del municipi de Puig Reig.

Les escales poden arribar a suposar un greu problema si no es compta amb bona mobilitat. A més, hi ha persones que pateixen marejos provocats per alguna malaltia, per la qual cosa baixar i pujar les escales pot ser molt perillós per a ells.

Amb VALIDA tens la solució a aquest maldecap: els salvaescales. Aquestes solucions d'accessibilitat garanteixen la mobilitat segura entre plantes a aquestes persones que no disposen d'una bona mobilitat. Gràcies a les cadira salvaescales, ja no és un problema baixar i pujar escales. Amb una cadira pots canviar radicalment la teva qualitat de vida.

CADIRA SALVAESCALES ALIUM AL MUNICIPI DE PUIG REIG

ALIUM és la cadira salvaescaleras amb la guia més estreta del mercat. Ideal per a escales estretes, rectes i d'interior. En aquesta casa particular ha permès que les escales deixin de ser un problema per a les persones.

Aquesta cadira puja escales es plega de forma molt compacta, per la qual cosa deixa molt d'espai quan no s'utilitza. La seva guia és d'alumini, sense grassa i sense vores tallants: és de les millors! Personalitza la teva cadira amb l'entapissat que més t'agradi, ja veuràs que pots combinar-ho amb la teva llar.

A aquesta instal·lació volem destacar la guia "slider track": un sistema que permet deixar totalment lliure el replà inferior deixant sempre espai per a les persones i per a les portes que hi hagi a prop. Deixa de preocupar-te si tenies el dubte de poder instal·lar les cadira per culpa de l'espai del passadís, ja que hi ha moltes opcions.

Necessites ajuda? Llavors no ho pensis més: truca'ns i t'assessorem encantats. També pots emplenar el formulari de la nostra web.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu