sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fart de no poder moure't de casa amb tranquil·litat? Llavors t'ajudem a trobar una cadira salvaescales a Quincoces de Yuso. Millora la teva qualitat de vida amb una cadira elèctrica que t'ajuda a mantenir la teva autonomia i llibertat de moviments a casa.

Aquestes cadires mecàniques són fàcils d'utilitzar i molt còmodes. A més, tenen diferents sistemes que garanteixen la seguretat de les persones: cinturó de seguretat i sensors que eviten col·lisions. Són molt fàcils d'utilitzar, són només pitjar un botó es mouen cap a la direcció que vulguis.

S'adapten a tota mena d'escales no importa si són rectes, corbes o d'espiral, que es poden instal·lar. També és possible instal·lar una cadira salvaescales en l'exterior, ja que hi ha models molt resistents.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS A CASAPARTICULAR DE QUINCOCES DE YUSO

Socius és una cadira salvaescaleras perfecta per a escales amb corbes. Com pots veure, en aquesta casa particular de Quincoces de Yuso s'ha adaptat molt bé. La seva guia està feta a mida, per aquesta raó, pot aprofitar d'aquesta manera tan exacta l'espai de les escales.

Aquest model de cadira destaca per tenir doble carril. Amb això s'aconsegueix viatges estables, segurs i tranquils per a la persona usuària. A més, el seu sistema de doble tracció afavoreix allargar la vida útil del motor.

Personalitza la cadira amb diferents opcionals, per exemple: gir de cadira automàtic en arribar a l'últim esglaó o plega automàticament el reposapeus sense necessitat d'ajupir-te. També pots canviar el seient i el color d'entapissat. A més, la guia pot canviar el color. Al final aconsegueixes un conjunt al teu gust.

Perquè la cadira ocupi molt poc espai quan no s'utilitza plega-la: tant el seient, com el reposabraços o el reposapeus es pleguen.

Deixa't assessorar per un expert en cadires salvaescales i aconsegueix un pressupost gratis i sense compromís.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu