sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Quines solucions pràctiques i senzilles existeixen per a tornar accessible una llar? Tenim la resposta en aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales en Quismondo. Aquesta instal·lació d'un sistema pràctic i segur d'una puja escales permet que persones amb poca mobilitat baixar i pujar escales

Les cadires s'instal·len sense fer obres, ocupen poc espai i estan pensades perquè totes les persones la puguin utilitzar de forma molt intuïtiva. Són capaços d'adaptar-se molt bé a totes les escales, per molt estretes que et semblin i també en escales rectes, corbes i de caragol. La guia de la cadira es munta aprofitant al màxim l'espai de l'escala. Així, més persones poden passar sense por d'ensopegar-se amb ella.

Existeixen molts models i opcions per a instal·lar les cadires salvaescales. Hi ha molts sistemes perquè la guia no sigui un impediment per a obrir portes pròximes a les escales. També existeixen uns altres perquè no ocupi els replans de final o principi de tram.

CADIRA PUJA ESCALES ALIUM A CASA PARTICULAR EN QUISMONDO

A la casa particular d'aquesta família hem instal·lat la cadira salvaescales ALIUM que permet baixar i pujar escales rectes. Destaca per tenir un guia que es pot instal·lar molt pròxima a la paret. A més, aquesta guia no té vores tallants i tampoc necessita greix. Es mou mitjançant un sistema de tracció integral per fricció de 4 corrons. És d'alumini anoditzat i el disseny és arrodonit així que el desplaçament és molt suau.

Plega el seient, reposabraços i reposapeus perquè la cadira ocupi poc espai quan no s'utilitzi. Aquesta ve equipada amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat i també per sensors que eviten que puguis xocar amb alguna cosa o algú en l'escala.

Millora la teva qualitat de vida amb l'ajuda d'un salvaescales.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu