sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat a les cases particulars és crucial per a garantir la seguretat i la qualitat de vida de les persones grans. Les escales representen un obstacle significatiu per als qui tenen mobilitat reduïda, la qual cosa pot limitar la seva independència i augmentar el risc de caigudes i lesions. Adaptar les escales en els habitatges per a fer-les accessibles és essencial per a permetre que les persones grans es desplacin lliurement per la seva llar i mantinguin la seva autonomia. Això és el que permet aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales a Renedo de Piélagos.

L'adaptació de les escales pot implicar la instal·lació de dispositius com a cadires salvaescales, rampes o elevadors verticals, que faciliten l'accés a diferents nivells de la casa. Aquestes modificacions no sols milloren l'accessibilitat, sinó que també brinden tranquil·litat tant als residents majors com als seus familiars, en reduir el risc d'accidents i millorar la qualitat de vida en la llar.

Característiques de la cadira Salvaescales Amicus instal·lada a Renedo de Piélagos

La cadira salvaescales Amicus és una solució eficaç per a fer accessibles les escales en cases particulars. Dissenyada per a adaptar-se a trams d'escales rectes, la Amicus ofereix una varietat de característiques que la fan segura i convenient d'usar:

Amb el seu disseny robust i les seves característiques de seguretat, la cadira salvaescales Amicus és una opció de confiança per a millorar l'accessibilitat a les cases particulars de les persones majors.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu