sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat és un aspecte fonamental per a garantir la igualtat d'oportunitats i la inclusió de totes les persones en la societat. En particular, per a aquells que pateixen malalties o problemes de mobilitat, comptar amb solucions que els permetin superar barreres arquitectòniques és de vital importància. Un d'aquests dispositius que pot resultar de gran ajuda és el salvaescales.

Un salvaescales és un equip dissenyat específicament per a permetre el desplaçament segur i còmode de persones amb dificultats per a pujar o baixar escales. Aquests dispositius són especialment rellevants en edificis on no existeixen rampes o ascensors, la qual cosa dificulta enormement la mobilitat de les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

SILLA SALVAESCALES ALIUM PER A ESCALA DE JARDÍ A REUS

En aquest sentit, l'elevador la cadira salvaescales ALIUM es presenta com una solució efectiva per a superar les barreres arquitectòniques en escales rectes. Aquest salvaescales es caracteritza pel seu sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó, la qual cosa garanteix un moviment suau i segur. A més, funciona amb bateries, la qual cosa li confereix autonomia i evita la dependència de la xarxa elèctrica.

La cadira salvaescales ALIUM té un disseny pràctic i funcional, ja que càrrega únicament en els extrems, la qual cosa facilita el seu ús i redueix la necessitat d'espai. Així mateix, es pot muntar a banda i banda de l'escala, la qual cosa permet adaptar-se a diferents configuracions arquitectòniques. El seu tram es fixa directament als graons, la qual cosa garanteix la seva estabilitat i seguretat durant el seu ús.

Quant a les característiques de seguretat, la cadira salvaescales ALIUM compta amb una clau de seguretat en el reposabraços, la qual cosa impedeix el seu ús no autoritzat. A més, s'inclouen dos comandaments a distància amb dos botons, un per a pujar i un altre per a baixar, la qual cosa facilita el seu maneig tant per la persona usuària com per un assistent. També s'incorpora un cinturó de seguretat de sèrie per proporcionar més protecció durant el recorregut.

En termes de capacitat de càrrega, la cadira salvaescales ALIUM pot suportar fins a 160 kg, la qual cosa permet la seva utilització per part de persones amb diferents característiques físiques.

En resum, l'accessibilitat és un dret fonamental i comptar amb dispositius com l'elevador la cadira salvaescales ALIUM resulta de gran importància per a millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties o problemes de mobilitat. Les seves característiques tècniques i de seguretat ho converteixen en una opció de confiança i funcional per a superar les barreres arquitectòniques en escales rectes.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu