sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les comunitats de veïns solen plantejar certs reptes d'accessibilitat a persones amb discapacitat. En moltes ocasions, el problema sol ser que l'entrada no està adaptada. Una manera de solucionar-ho és buscant un elevador vertical al Rincón de la Victoria, igual que en aquesta comunitat.

Els elevadors són solucions salvaescales que milloren la qualitat de vida de les persones que viuen en un edifici. Són molt necessaris per a les persones en cadira de rodes o problemes de mobilitat, però també són molt convenients per a tots els habitants. Això és així perquè, en ser semblants a un ascensor, permeten carregar a persones amb maletes de viatge, carrets de la compra o qualsevol altra cosa.

A VALIDA comptem amb una gamma d'elevadors de curt recorregut molt àmplia, capaç d'adaptar-se a molts espais. Aquestes solucions són capaces de salvar un desnivell de fins a 3 metres (alguns fins a 4) i es poden instal·lar en interior o en exterior.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT NEXUM Al RINCÓN DE LA VICTORIA

En aquesta entrada d'un bloc de pisos al poble de Rincón de la Victoria, Màlaga, han instal·lat l'elevador vertical NEXUM. Aquest elevador destaca per tenir les portes i un lateral de cristall, un detall que permet que s'integri molt bé en qualsevol espai. És capaç de salvar distàncies de fins a 3 metres d'altura a una velocitat de 0,15 m/s.

Disposa de panys elèctrics que garanteixen la seguretat de l'usuari. També té un sistema anti aixafament en cas que hi hagi qualsevol cosa sota la plataforma. Té mecanismes hidràulics que són els encarregats de proporcionar moviment i una vàlvula de seguretat anticaiguda de pistó hidràulic.

S'instal·la sense fer gaires obres, ja que tan sols necessita un fossat de 10 centímetres. És molt fàcil d'utilitzar: només has de mantenir premut el botó de la barana integrada a la plataforma.

Té un sòl antilliscant de xapa laminada d'alumini i els colors estàndard són blanc i gris clar.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu