sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Vius a una casa amb moltes escales i ja no tens edat per a baixar-les i pujar-les còmodament? Llavors t'interessa veure aquesta solució d'una cadira salvaescales a Riós, instal·lada en una casa particular amb escales amb corbes i replans intermedis.

Per a millorar la qualitat de vida de les persones grans amb problemes de mobilitat, els salvaescales són la millor opció. Com s'instal·len molt fàcilment i sense fer obres s'han convertit en un producte molt popular entre les cases particular, xalets i cases unifamiliars. A més, són molt senzilles d'utilitzar, ja que amb un botó la cadira es mou cap a la direcció que necessites.

Hi ha molts tipus de cadires salvaescales: per a escales rectes, corbes o de caragol, i també per a escales d'interior o d'exterior. A més, si tens escales molt estretes en cases també existeixen diferents opcions perquè puguis tenir un cadira puja escales.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A ESCALA AMB CORBES EN RIÓS

En aquesta casa particular de Riós, Orense, hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS per a escales corbes i amb replans entremedio. Aquest models té una guia de doble carril, això significa que ofereix estabilitat i confort durant el recorregut a la persona usuària.

Personalitza la cadira triant diferents tipus de cadira i d'entapissat, també pots canviar el color de la guia. A més, la cadira disposa de diferents opcionals com ara gir automàtic, parades entre mig del recorregut, reposapeus plegable automàticament...

La cadira està preparada per poder portar un pes de fins a 115 quilos, encara que es pot reforçar perquè pugui arribar fins als 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i es pot instal·lar a escales que tinguin, com a molt, una inclinació de 56 graus. Ve inclòs cinturó de seguretat i dos comandaments a distància per deixar en els dos extrems de la guia.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu