sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La instal·lació d'una plataforma salvaescales a Roses, en els exteriors d'una comunitat de veïns aporta innombrables beneficis, transformant l'accessibilitat i la mobilitat per a tots els residents. En primer lloc, proporciona una solució inclusiva per a persones amb mobilitat reduïda, permetent-los gaudir dels espais a l'aire lliure de la comunitat de manera independent. Això no sols millora la qualitat de vida dels residents amb necessitats específiques, sinó que també fomenta la interacció social i la cohesió comunitària en facilitar la participació de tots en esdeveniments a l'aire lliure.

A més, en instal·lar la plataforma en els exteriors, s'elimina la barrera física que les escales poden representar, promovent una comunitat més integrada i accessible. Això no sols beneficia als residents actuals sinó que també augmenta l'atractiu de la comunitat per a possibles compradors o inquilins que busquen un entorn inclusiu i amigable.

Plataforma Salvaescales Spatium instal·lada en una comunitat de veïns de Roses

La plataforma salvaescaleras Spatium és una solució avançada que combina eficiència i seguretat. El seu disseny automàtic i silenciós la fa ideal per a entorns comunitaris, garantint un transport discret i còmode. Amb capacitat per a instal·lar-se en escales rectes tant en interiors com en exteriors, la Spatium ofereix versatilitat sense comprometre la seguretat.

Les guies de perfil d'alumini en color plata no sols brinden durabilitat sinó que també s'integren harmoniosament en qualsevol entorn. El sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó garanteix un moviment suau i controlat, mentre que els aturs magnètics asseguren un desplaçament progressiu sense sots. Amb una capacitat estàndard de 250 kg i una velocitat de 0,1 m/s, la Spatium és una opció eficaç i segura per millorar l'accessibilitat en comunitats de veïns.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu