sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les escales t'impedeixen moure't amb tranquil·litat per la teva casa? Això és freqüent, és per això que hem instal·lat una cadira puja escales a Rossell, Castelló. Amb l'ajuda de la cadira, ara les persones grans que viuen en aquesta finca poden moure's més còmodament per casa.

Els familiars de persones grans amb problemes de mobilitat volen proporcionar-los més confort i qualitat de vida a casa. És per això que decideixen instal·lar una cadira salvaescales perquè tinguin una vida més fàcil amb aquesta ajuda.

Les cadires salvaescales s'instal·len molt ràpidament, directament en els graons, i no fa falta fer obres. Són fàcils d'utilitzar, ja que amb un botó la cadira es mou cap a la direcció que es vulgui. S'adapten a tota mena d'escales, rectes, corbes i de caragol. Hi ha models fets per a instal·lar-se en l'exterior.

CADIRA PUJA ESCALES FIDUS PER A FINCA A ROSSELL

En aquesta finca rústica de Rossell, Castelló, hem instal·lat la cadira puja escales FIDUS, indicada per a escales rectes i d'interior. Aquesta cadira ofereix una forma pràctica i segura per a poder entrar i sortir de la teva casa.

Aquest model té un recorregut de fins a 9 metres de llarg, la guia és d'alumini i la cadira es mou mitjançant una tracció de cremallera i pinyó. És capaç de portar un pes de fins a 140 quilos i la inclinació màxima de l'escala és de 50 graus. La velocitat per la qual pot moure's per la guia és de 0,12 metres per segon.

La cadira inclou dos comandaments a distància per poder cridar-la quan es trobi a l'altre extrem de la guia. També té un cinturó de seguretat i sensors que eviten col·lisions amb objectes o persones. Plega el seient, el reposabraços i el reposapeus perquè no ocupi espai quan no s'utilitzi.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu