sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat en la llar és un aspecte crucial per a garantir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física. Un entorn domèstic adaptat a les seves necessitats no sols elimina barreres físiques, sinó que també promou la independència i l'autonomia, aspectes fonamentals per al seu benestar emocional i la seva participació activa en la societat.

La independència és un valor fonamental per a totes les persones, independentment de la seva capacitat física. No obstant això, per als qui enfronten desafiaments de mobilitat, com aquells que utilitzen cadires de rodes, la independència es converteix en un objectiu vital. La capacitat de desplaçar-se de manera autònoma dins de la llar és essencial per a prendre decisions personals i dur a terme activitats quotidianes sense dependre de l'assistència constant d'uns altres. Això no sols augmenta l'autoestima i la confiança en si mateixos, sinó que també els permet participar més plenament en la vida diària.

Elevador familiar per a un dúplex a Sabadell

En aquest context, l'ascensor familiar Elegans emergeix com una solució destacada per a millorar l'accessibilitat en la llar. Aquest ascensor, disponible en tres grandàries i tres altures de cabina, s'adapta a diferents espais sense comprometre l'estètica de la llar. Amb la capacitat de salvar desnivells de fins a 4,2 metres, Elegans permet a les persones amb mobilitat reduïda superar barreres arquitectòniques de manera eficient.

Una dels avantatges significatius de Elegans és el seu fàcil i ràpida instal·lació, la qual cosa minimitza les molèsties durant el procés d'adaptació de la llar. Les seves elegants guies verticals asseguren un desplaçament suau i segur, amb arrencada i frenat suau que proporciona comoditat a l'usuari. La neteja visibilitat a través d'amplis panells no sols garanteix la seguretat, sinó que també contribueix a una experiència de viatge agradable.

La presència de controls interns i externs en totes dues plantes facilita l'ús de l'ascensor des de qualsevol nivell de la llar, la qual cosa augmenta l'autonomia de l'usuari. Amb un sistema de tracció mecànica, una capacitat de càrrega de 225 Kg., una velocitat màxima de 0,08m/seg. i un recorregut màxim de 4,2 metres, el Elegans compleix amb estàndards de seguretat i rendiment òptims.

En resum, l'ascensor familiar Elegans s'erigeix com una inversió valuosa per millorar l'accessibilitat en la llar de les persones amb discapacitat física. Les seves característiques avançades i el seu disseny elegant no sols promouen la independència, sinó que també enriqueixen la qualitat de vida en proporcionar una solució còmoda i segura per superar obstacles arquitectònics en l'entorn domèstic.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu