sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fer accessible una casa particular és fonamental per a millorar la qualitat de vida dels seus residents, especialment aquells amb mobilitat reduïda. L'accessibilitat no sols garanteix que tots puguin moure's lliurement i sense obstacles, sinó que també promou la independència, seguretat i comoditat en la llar.

En molts habitatges, les escales representen una barrera significativa per a les persones amb discapacitats físiques o ancians, limitant la seva capacitat per a accedir a totes les àrees de la casa. Adaptar l'habitatge amb solucions com a cadires salvaescales pot transformar significativament l'entorn, permetent als residents gaudir de totes les parts de la seva llar sense restriccions. A més, una casa accessible és més segura, ja que redueix el risc d'accidents i caigudes, proporcionant un entorn més inclusiu i acollidor per a tots.

Cadira salvaescales a casa particular de Sada

La cadira salvaescales Unika és una solució ideal per a millorar l'accessibilitat en habitatges amb trams d'escales. Aquesta cadira destaca per les seves característiques ajustables, incloent-hi el reposapeus, seient i braços, la qual cosa permet una adaptació personalitzada segons les necessitats de l'usuari. L'opció de triar els controls de la cadira afegeix una capa addicional de comoditat i usabilitat. A més, el gir de la cadira pot ser manual o motoritzat, segons la preferència de l'usuari, facilitant l'accés a l'escala i el desembarqui en la part superior o inferior.

Unika està equipada amb un display digital. Això proporciona informació clara i útil sobre l'estat de la cadira, la qual cosa facilita el seu ús i manteniment. La guia monoraïl és molt estreta i ajustada, amb un inici vertical que ocupa poc espai i s'integra discretament a casa. Per a més comoditat i seguretat, la cadira inclou dos controls remots i un cinturó de seguretat retràctil.

La capacitat de càrrega estàndard de la Unika és de 120 kg, amb una opció de extrapes que permet fins a 160 kg. La velocitat màxima és de 0,12 m/seg, i pot operar en angles de raïl permesos de 0 a 75°, amb un diàmetre de guia de 80 mm. Aquestes característiques fan de la Unika una opció versàtil i fiable per als qui busquen millorar l'accessibilitat en la seva llar, assegurant un desplaçament segur i còmode per les escales.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu