sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem instal·lat un elevador de curt recorregut a Salamanca per millorar la qualitat de vida de persones amb problemes de mobilitat. Ho hem instal·lat al pati d'una casa particular per poder superar el desnivell per accedir a casa.

Els elevadors verticals són semblants a l'ascensor però no necessiten fossat. Són molt pràctics ja que no necessiten obres, són fàcils d'instal·lar i, a més, són molt fàcils d'utilitzar. Són resistents i estan preparats per a l'interior com l'exterior.

Aquestes solucions d'accessibilitat permeten a persones en cadira de rodes salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura (depenent del model). A més, millora la qualitat de vida de persones que tenen dificultats per a caminar o gent que, per exemple, vagi carregada amb un cotxe de la compra.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT A CASA PARTICULAR A SALAMANCA

En aquesta casa unifamiliar han decidit instal·lar l'elevador vertical SUBEO. Aquest model té un recorregut màxim de 1,83 metres d'altura i pot portar un pes de fins a 340 quilos. A més, fa dues parades durant el seu recorregut si és necessari. No necessita fossat per a instal·lar-se i, en cas que vulguis que hi hagi, ha de tenir, solament, 7,5 cm de profunditat. Es mou mitjançant la tracció d'un caragol sense fi.

Està fet amb portes i un lateral de cristall, cosa que li dona unes vistes panoràmiques. El masteler, incorporat en l'estructura, és robust i segur. Les portes tenen panys magnètics que impedeixen que s'obrin si la plataforma no està en el pis correcte. Té botoneres sense fils per cridar a l'elevador si es troba en una altra altura. També disposa de clau per bloquejar-lo.

SUBEO es pot personalitzar, pintant l'estructura amb un color RAL que vulguis. Pots equipar-ho amb una rampa automàtica per substituir el fossat. El terra, si ho prefereixes, pot ser de xapa laminada d'alumini.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu