sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fart de sofrir dolors, inseguretat o necessitar l'ajuda d'una persona per a poder baixar i pujar graons? L'accessibilitat és essencial per a sentir-se còmode a casa i, quan no la tens, el fetes de menys. És per això que hem fet aquesta instal·lació d'una cadira elevadora d'escales en Salmeronillos, gràcies a ella, ara és més fàcil moure's per aquesta casa.

Les cadires salvaescales es estan convertint en un indispensable a casa particulars on vivien persones majors que tenen problemes de mobilitat. Aquestes solucions són molt bona opció per a cases particulars perquè ocupen poc espai, s'instal·len ràpid i sense fer obres.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS EN SALMERONILLOS

En aquesta casa particular de Salmeronillos, hem fet la instal·lació de la cadira puja escales SOCIUS. Aquesta ha estat la millor opció perquè aquest model s'adapta perfectament als trams d'escales que tenen replans i corbes. Es mou mitjançant un sistema de pinyó i cremallera que ofereix un sistemes segur i estable per a moure a la persona ususaria.

Té una capacitat de càrrega de fins a 137kg i es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon. Gràcies a això, la persona usuària controla totalment la cadira i pot evitar col·lisions quan hi ha objectes o persones en l'escala. En cas que tingui suficients reflexos, la cadira disposa de sensors de seguretat que eviten que pugui xocar.

Personalitza el salvaescales amb diferents models de cadira i amb diferents colors d'entapissat. També pots triar el color de la guia. Gràcies a això, pots configurar la teva cadira amb el disseny que més t'agradi. També pots afegir diferents opcionals, com el plec automàtic del reposapeus.

Aquesta cadira disposa d'una clau per a bloquejar-la quan no s'utilitza. També té un cinturó de seguretat perquè l'usuari l'usi durant el viatge. Finalment, està equipada amb dos comandaments a distància per a poder moure la cadira quan es troba a un nivell diferent de tu.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu