sol·licitar pressupost
right-chevron-white

En una casa amb escales, l'accessibilitat és crucial per a persones amb discapacitat i persones majors. Les escales poden representar una barrera insuperable per a aquells amb mobilitat reduïda, limitant la seva capacitat de moure's lliurement per la seva llar. Fer accessibles aquestes àrees és essencial per a garantir la seguretat i la independència de tots els residents. Això ha sigut una prioritat en aquesta casa on hem instal·lat una cadira salvaescales a Salt.

La instal·lació de solucions accessibles, com a cadires salvaescales, no sols millora la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda, sinó que també ofereix tranquil·litat als seus familiars. A més, una casa accessible promou la inclusió, permetent que tots els membres de la família i visitants se sentin còmodes i benvinguts. En última instància, invertir en accessibilitat no sols és una qüestió de compliment legal o de comoditat, sinó una mostra de respecte i consideració cap a totes les persones.

Instal·lació d'una cadira salvaescales Unika a Salt

La cadira salvaescales Unika és una solució excel·lent per a trams d'escala corbs o amb replans intermedis, específicament dissenyada per a ambients interiors. El seu disseny de cadira monoraïl permet una invasió final mínima de només 100 mm, la qual cosa la fa molt compacta i discreta. Aquesta cadira ofereix una notable flexibilitat amb controls de braços intercanviables i la possibilitat d'ajustar el reposapeus, seient i braços segons les necessitats de l'usuari. A més, es pot triar entre diversos controls de la cadira, assegurant una experiència personalitzada i còmoda.

El gir de la cadira pot ser manual, encara que també s'ofereix l'opció d'un gir motoritzat per a més comoditat. El display digital facilita la identificació de l'estat de la cadira i qualsevol possible avaria, garantint una operació segura i de confiança. La guia monoraïl, que és molt estreta i ajustada, juntament amb l'inici vertical, assegura una instal·lació eficient i poc invasiva.

La Unika té una capacitat de càrrega màxima de 120 kg, amb una opció de extrapes fins a 160 kg, i pot aconseguir una velocitat màxima de 0,12 m/seg. A més, permet un angle de raïl de 0 a 75°, la qual cosa la fa adaptable a una àmplia varietat d'escales. En resum, la cadira salvaescales Unika és una combinació d'innovació, comoditat i seguretat, proporcionant una solució completa per a l'accessibilitat a la llar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu