sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat a la llar és essencial per a garantir la inclusió i la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda. Les barreres arquitectòniques, com a escales o desnivells, poden convertir-se en obstacles insuperables, limitant la capacitat de moviment i autonomia dels qui les enfronten. La falta d'accés a certes àrees de la casa no sols pot generar frustració i dependència, sinó també representar un risc per a la seguretat i el benestar dels residents amb mobilitat reduïda.

És fonamental que els habitatges estiguin adaptats a les necessitats de totes les persones, independentment de la seva condició física. L'eliminació de barreres arquitectòniques mitjançant la instal·lació de dispositius com a rampes, elevadors o cadires salvaescales és crucial per a permetre un accés fàcil i segur a totes les parts de la llar. A més, l'adaptació de portes, banys i cuines amb mesures específiques garanteix la realització d'activitats quotidianes de manera independent i còmoda, promovent l'autonomia i la dignitat dels residents amb mobilitat reduïda.

Característiques de la cadira salvaescales MODUS instal·lada en San Martín de Pusa

La cadira salvaescales MODUS és una solució versàtil i eficient dissenyada per a superar les barreres d'accés en escales. Amb capacitat per a trams rectes i corbs, s'adapta a una varietat de configuracions arquitectòniques. La seva guia modular d'alumini reciclable garanteix una ràpida instal·lació i ajustos personalitzats segons les necessitats de l'usuari.

La MODUS permet configurar diferents tipus de pàrquing, la qual cosa maximitza l'optimització de l'espai en l'escala. Amb muntatge possible en tots dos costats de l'escala i un intercomunicador en el reposabraços per a una comunicació fàcil i segura, ofereix una experiència còmoda i accessible per a l'usuari. Equipada amb cinturó de seguretat retràctil, botó de parada d'emergència i sistema d'elevació mitjançant cremallera i pinyó, la MODUS prioritza la seguretat i el confort durant el trajecte. Amb una capacitat de càrrega màxima de 125 kg i una velocitat de 0,15 m/seg, brinda una solució de confiança i eficaç per a millorar l'accessibilitat en la llar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu