sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Si vols una cadira salvaescales a Sant Sebastià, t'interessa veure aquesta instal·lació en una casa particular. Hem aconseguit que les escales deixin de ser un problema per a les persones que viuen en aquesta casa.

Pot ser que hagis pensat que a casa teva no pots instal·lar una cadira salvaescales perquè les teves escales són estretes o de fusta. La veritat, és que això no és cap inconvenient. Es poden instal·lar solucions d'accessibilitat a molts espais.

A VALIDA comptem amb una gamma molt àmplia de productes que s'adapten a molts entorns, per molt estranys que et semblin. Així que, acabar amb les barreres arquitectòniques, és possible si comptes amb l'ajuda adequada.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA A SANT SEBASTIÀ, GUIPUZKOA

En aquesta casa particular de la localitat de Sant Sebastià poden acomiadar-se dels problemes que provocaven les escales. Han instal·lat la cadira salvaescaleras UNIKA, perfecta per a escales corbes. Com pots veure, aquest model s'adapta perfectament a la forma de les escales, per corbes molt tancades que hi hagi.

El model UNIKA té una guia amb forma rodona que li permet aprofitar molt bé l'espai de les escales. A més, ofereix un disseny molt bonic i integrat al lloc. El model ofereix diferents maneres d'acabar la guia en funció de les necessitats d'espai. Si tens una porta a prop o la guia pot ser una nosa perquè queda al pas de les persones, consulta les opcions que hi ha.

La cadira es plega de manera que ocupa poc espai quan ningú l'ha d'utilitzar. Es plega el seient, els reposabraços i el reposapeus. De sèrie, ve amb dos comandaments a distància, un sensor que evita que col·lideixi amb algun objecte i un cinturó de seguretat.

Per a utilitzar la cadira, només has d'asseure't i mantenir premut el joytsick del reposabraços. La cadira es mourà cap a la direcció que vulguis. És molt fàcil de fer i el sistema és molt segur.

Utilitza el nostre formulari de la web per demanar més informació de la UNIKA. Si ho prefereixes, truca'ns.

A la teva comunitat de veïns li falta accessibilitat? Has de saber que en el mercat existeixen una àmplia varietat de sistemes d'elevació per a acabar fins amb les barreres arquitectòniques més difícils.

Si no saps quina és la solució que millor pot adaptar-se al teu local, comunitat o habitatge, en Válida sin barreras podem ajudar-te. T'oferim assessorament gratuït en matèria accessible a més d'un pressupost gratuït i a mesura.

 

Elevador de curt recorregut a Sant Sebastià

 

En aquesta comunitat de propietaris hem realitzat la instal·lació d'un elevador vertical per a acabar amb el desnivell que hi havia en l'entrada del portal.

El model triat és INVICTUS, un elevador de curt recorregut que permet salvar trajectes de fins a 1250 mm. El seu disseny és molt flexible, la qual cosa permet instal·lar-lo en diferents entorns.

Gràcies a aquesta solució, tots els veïns, amb o sense cadira de rodes, poden superar desnivells verticals d'una manera confortable i segura.

Permet la seva instal·lació en ambients interiors i també en intempèrie.

 

 

Si necessites més informació, fes clic aquí: Elevador vertical INVICTUS.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu