sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat és un dret fonamental que garanteix la igualtat d'oportunitats per a totes les persones, independentment de les seves capacitats físiques. Disposar d'un entorn accessible no sols és una qüestió de comoditat, sinó també d'inclusió i dignitat. En una societat inclusiva, és fonamental que tots els espais públics i privats siguin accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, discapacitats sensorials o qualsevol altra condició que pugui limitar el seu accés i mobilitat.

L'accessibilitat no sols beneficia a les persones amb discapacitat, sinó que també millora l'experiència de tots els usuaris. Un entorn accessible facilita la mobilitat de persones majors, pares amb cotxets de bebè, persones temporàniament lesionades i qualsevol persona que necessiti un accés sense barreres. A més, promou la participació activa en la vida social, laboral i cultural, contribuint així a una societat més inclusiva i diversa.

Instal·lació d'un Elevador vertical a Sant Sebastià

A la ciutat de Sant Sebastià, com en moltes altres ciutats, l'accessibilitat és una preocupació important. Garantir que tots els espais siguin accessibles és un compromís que ha de ser assumit per institucions públiques i privades. La instal·lació de dispositius com a elevadors de curt recorregut pot marcar una gran diferència en l'accessibilitat d'un local o edifici.

L'elevador de curt recorregut INVICTUS és una solució eficient i econòmica per a superar petits desnivells en un edifici. Aquests elevadors són ideals per a locals comercials, restaurants, oficines i altres espais on es necessiti facilitar l'accés a persones amb mobilitat reduïda.

La instal·lació de l'elevador vertical en un local de Sant Sebastià no sols compleix amb els requisits legals en matèria d'accessibilitat, sinó que també demostra un compromís amb la inclusió i la igualtat d'oportunitats. A més, pot ajudar a ampliar la base de clients en fer que el local sigui accessible per a un públic més ampli.

En conclusió, l'accessibilitat és un aspecte fonamental per a crear entorns inclusius i accessibles per a tots. La instal·lació de solucions com a elevadors de curt recorregut en locals de Sant Sebastià és un pas important cap a la construcció d'una societat més igualitària i justa.

Disposar d'un entorn accessible és fonamental per a garantir la inclusió i l'autonomia de totes les persones, especialment aquelles amb mobilitat reduïda o discapacitats. Els salvaescales de VALIDA representen una solució efectiva per a fer que espais prèviament inaccessibles siguin fàcilment transitables, permetent a individus amb diferents capacitats moure's amb seguretat i comoditat pel seu entorn. Aquesta accessibilitat no sols millora la qualitat de vida dels usuaris, sinó que també promou la igualtat d'oportunitats i la integració social.

Cadira salvaescales Socius a edifici de Gipuzkoa

En una recent instal·lació d'una cadira salvaescales SOCIUS en un habitatge de múltiples plantes en Donostia, es va evidenciar clarament l'impacte positiu d'aquesta tecnologia. La cadira salvaescales SOCIUS, reconeguda per la seva robustesa i fiabilitat, va transformar una casa abans inaccessible en un espai completament inclusiu. Amb el seu disseny compacte i suau operació, la cadira va facilitar el desplaçament vertical dels residents, eliminant barreres arquitectòniques i brindant independència. Aquesta instal·lació no sols va millorar la qualitat de vida dels ocupants de l'habitatge, sinó que també va demostrar el compromís amb la inclusió i l'accessibilitat en l'entorn domèstic.

Si vols una cadira salvaescales a Sant Sebastià, t'interessa veure aquesta instal·lació en una casa particular. Hem aconseguit que les escales deixin de ser un problema per a les persones que viuen en aquesta casa.

Pot ser que hagis pensat que a casa teva no pots instal·lar una cadira salvaescales perquè les teves escales són estretes o de fusta. La veritat, és que això no és cap inconvenient. Es poden instal·lar solucions d'accessibilitat a molts espais.

A VALIDA comptem amb una gamma molt àmplia de productes que s'adapten a molts entorns, per molt estranys que et semblin. Així que, acabar amb les barreres arquitectòniques, és possible si comptes amb l'ajuda adequada.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA A SANT SEBASTIÀ, GUIPUZKOA

En aquesta casa particular de la localitat de Sant Sebastià poden acomiadar-se dels problemes que provocaven les escales. Han instal·lat la cadira salvaescaleras UNIKA, perfecta per a escales corbes. Com pots veure, aquest model s'adapta perfectament a la forma de les escales, per corbes molt tancades que hi hagi.

El model UNIKA té una guia amb forma rodona que li permet aprofitar molt bé l'espai de les escales. A més, ofereix un disseny molt bonic i integrat al lloc. El model ofereix diferents maneres d'acabar la guia en funció de les necessitats d'espai. Si tens una porta a prop o la guia pot ser una nosa perquè queda al pas de les persones, consulta les opcions que hi ha.

La cadira es plega de manera que ocupa poc espai quan ningú l'ha d'utilitzar. Es plega el seient, els reposabraços i el reposapeus. De sèrie, ve amb dos comandaments a distància, un sensor que evita que col·lideixi amb algun objecte i un cinturó de seguretat.

Per a utilitzar la cadira, només has d'asseure't i mantenir premut el joytsick del reposabraços. La cadira es mourà cap a la direcció que vulguis. És molt fàcil de fer i el sistema és molt segur.

Utilitza el nostre formulari de la web per demanar més informació de la UNIKA. Si ho prefereixes, truca'ns.

A la teva comunitat de veïns li falta accessibilitat? Has de saber que en el mercat existeixen una àmplia varietat de sistemes d'elevació per a acabar fins amb les barreres arquitectòniques més difícils.

Si no saps quina és la solució que millor pot adaptar-se al teu local, comunitat o habitatge, en Válida sin barreras podem ajudar-te. T'oferim assessorament gratuït en matèria accessible a més d'un pressupost gratuït i a mesura.

 

Elevador de curt recorregut a Sant Sebastià

 

En aquesta comunitat de propietaris hem realitzat la instal·lació d'un elevador vertical per a acabar amb el desnivell que hi havia en l'entrada del portal.

El model triat és INVICTUS, un elevador de curt recorregut que permet salvar trajectes de fins a 1250 mm. El seu disseny és molt flexible, la qual cosa permet instal·lar-lo en diferents entorns.

Gràcies a aquesta solució, tots els veïns, amb o sense cadira de rodes, poden superar desnivells verticals d'una manera confortable i segura.

Permet la seva instal·lació en ambients interiors i també en intempèrie.

 

 

Si necessites més informació, fes clic aquí: Elevador vertical INVICTUS.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu