sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millorar l'accessibilitat en un espai públic és possible i, a més, necessari. Per aquesta raó, hem instal·lat una plataforma puja escales a Sant Cugat de Sesgarrigues. Amb ella, les persones amb problemes de mobilitat o en cadira de rodes podran podran gaudir del lloc.

Els salvaescales són la millor opció per millorar l'accessibilitat en espais on hi hagi escales. S'adapten a la seva forma i a més s'instal·len sense fer obres. Són còmodes i fàcils d'utilitzar així que totes les persones que ho necessiten no tindran problemes.

VALIDA compta amb un catàleg molt ampli de salvaescales que s'adapten a les necessitats de l'usuari i de l'espai. Un assessor sempre s'encarrega d'aconsellar amb la millor opció per a cada lloc.

PLATAFORMA PUJA ESCALES SPATIUM PER A UN LOCAL A SANT CUGAT DE SESGARRIGUES

En aquest local públic de Sant Cugat de Sesgarrigues han instal·lat la plataforma salvaescales SPATIUM, pensada per a salvar escales de tram recte. Aquesta plataforma pot anar amb una guia pegada a la paret o mitjançant pals, dependrà de l'espai i les necessitats.

SPATIUM està pensada per donar la màxima autonomia a les persones en cadira de rodes. Per tant, la plataforma es desplega mitjançant un botó que hi ha en els comandaments a distància. Una vegada la persona està al centre de la plataforma, acciona el moviment mitjançant la botonera de l'interior. Aquesta botonera es troba en tots dos costats, així que no importa en quina direcció puges a la màquina.

Aquesta solució salvaescales s'adapta tant a escales d'interior com d'exterior, ja que és capaç de resistir temperatures d'entre -15° i 60°. Es mou mitjançant un sistema de cremallera i pinyó amb una potència de 0,54kw. Pot salvar trams d'escales amb una inclinació d'entre 10° i 45°. Es mou a una velocitat de 0.10 m/s.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu