sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La incorporació d'una cadira salvaescaleras en la llar es converteix en una benedicció per a aquells que enfronten limitacions de mobilitat a causa de malalties. En primer lloc, proporciona una solució pràctica i segura per a superar les barreres de les escales, permetent que les persones amb poca mobilitat es desplacin entre els diferents nivells de la seva llar de manera independent. Això no sols restaura l'autonomia, sinó que també contribueix positivament a la qualitat de vida i el benestar emocional de l'individu. En aquest sentit, en aquest cas pràctic, hem instal·lat una cadira salvaescaleras en Sant Vicent de Raspeig.

La cadira salvaescaleras s'adapta perfectament a les necessitats dels qui enfronten malalties que afecten la seva mobilitat, oferint un viatge còmode i segur. La reducció de l'esforç físic en pujar o baixar escales alleuja l'estrès en les articulacions i facilita la rutina diària. A més, en millorar l'accessibilitat en la llar, es crea un entorn més inclusiu que fomenta la participació activa en la vida quotidiana i enforteix els vincles familiars.

Característiques de la Silla Salvaescaleras amb guia lliscant en Sant Vicent de Raspeig

La cadira salvaescaleras Alium amb sistema de tracció integral per fricció ofereix una sèrie de característiques que la converteixen en una opció destacada. El seu exclusiu sistema de tracció per fricció mitjançant 4 corrons garanteix un desplaçament suau i segur. La guia super prima i sòlida, juntament amb el riel d'alumini anoditzat de disseny arrodonit, proporciona seguretat al tacte i un desplaçament suau sense sobresalts.

La practicitat s'evidencia en la capacitat de plegar el seient, els reposabraços i el reposapeus quan la cadira no està en ús, optimitzant l'espai. A més, permet instal·lar-se prop de la paret, deixant un ampli espai lliure de pas. Amb un seient giratori per a facilitar l'accés i una velocitat màxima de 0,15 m/seg, el viatge és ràpid i silenciós. La seguretat es reforça amb sensors en el reposapeus, un cinturó de seguretat retràctil i una parada d'emergència. En resum, aquesta cadira salvaescaleras combina eficiència, comoditat i seguretat per a millorar significativament la mobilitat en la llar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu