sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Els salvaescales s'han convertit en la solució ideal per a espais comunitaris que no complien amb la llei d'accessibilitat. Si tens aquest problema i necessites una cadira salvaescales a Santa Coloma de Farners, compta amb VALIDA.

Gràcies al nostre assessorament, tindràs la solució d'accessibilitat més adequada per al teu negoci. Realitzem instal·lacions a mida, tenint en compte les especificacions de l'espai i les teves necessitats.

Els salvaescales destaquen per ser fàcils d'instal·lar i sense necessitat de fer obres. Una persona experta agafa les mides de les escales mitjançant un sistema de fotometries. Amb això, creem un plànol 3D de tota la instal·lació.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A LOCAL COMERCIAL A SANTA COLOMA DE FARNERS

En aquest local antic de la localitat de Santa Coloma de Farners han instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Aquest model pot salvar escales de tram corb adaptant-se perfectament al buit de les escales.

Destaca per tenir doble carril, una qualitat que fa que sigui molt robusta, segura i còmoda. A més, té un sistema de doble tracció que millora el rendiment del motor. SOCIUS permet triar el tipus de seient, d'aquesta manera, pots triar la tapisseria que més t'agradI.

Aquesta cadira té molts opcionals per millorar la seva usabilitat. Pots millorar-la amb plegat i desplegat del reposapeus automàtic des de la cadira o des del reposabraços. Aquesta cadira pot fer múltiples parades entre plantes si és necessari.

Per a persones que no poden doblegar bé els genolls hi ha el seient Perch, que permet anar semiassegut. Per a escales molt estretes el seient Offset està pensat per ocupar menys espai.

En espais on hi ha una porta a prop i la guia pot ser un obstacle la millor opció és instal·lar una guia de tram articulat.

Vols més informació? Truca'ns i et resoldrem els dubtes. També pots demanar-nos una visita gratuïta i rebre un pressupost a mida i sense compromís.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu