sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fer accessible una casa amb escales en l'exterior és fonamental per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les persones grans. Les escales exteriors poden convertir-se en una barrera significativa que impedeix la lliure circulació i l'autonomia dels qui tenen mobilitat reduïda. Adaptar aquests espais exteriors no sols facilita l'accés segur a l'habitatge, sinó que també promou la inclusió i la participació activa en les activitats quotidianes. És per això que en aquesta casa hem instal·lat aquesta cadira salvaescales a Santa Perpètua de Mogoda.

L'accessibilitat a casa és una inversió en la dignitat i la independència de tots els residents, permetent que les persones grans i aquelles amb discapacitats puguin gaudir plenament del seu entorn. A més, les millores en l'accessibilitat poden augmentar el valor de la propietat i proporcionar tranquil·litat als familiars, sabent que els seus éssers estimats poden moure's amb seguretat i comoditat.

Instal·lació a Santa Perpètua de Mogoda de la cadira salvaescales Amicus

La cadira salvaescales Amicus és una solució ideal per a trams d'escala rectes, dissenyada per a oferir màxima seguretat i comoditat tant en interiors com en exteriors. Aquest sistema de tracció utilitza cremallera i pinyó, garantint un moviment suau i fiable. La cadira funciona amb bateries, carregant-se únicament en els extrems, la qual cosa assegura la seva operativitat fins i tot durant talls d'energia. La instal·lació és versàtil, podent muntar-se a banda i banda de l'escala, amb el tram fixat directament als graons per a més estabilitat.

La Amicus està equipada amb una clau de seguretat en el reposabraços, i ve amb dos comandaments a distància amb botons per a pujar i baixar, facilitant el seu ús. Inclou un cinturó de seguretat de sèrie i sensors de seguretat sensibles al tacte, que detenen la cadira davant qualsevol obstacle, augmentant així la protecció de l'usuari. El reposapeus compta amb una moqueta antilliscant, i tant el seient com el reposabraços són ajustables, plegables i segurs, amb diverses opcions de tapisseria fàcil de netejar.

La cadira ofereix una opció de gir automàtic o manual, i el seu funcionament és silenciós i còmode. La guia d'alumini contribueix a la seva robustesa, permetent una capacitat màxima de càrrega de fins a 160 kg i una inclinació màxima de 56°. La cadira salvaescales Amicus no sols millora l'accessibilitat de la casa, sinó que també proporciona una solució elegant i eficient per a superar les barreres arquitectòniques.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu