sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat a les cases particulars és essencial per millorar la qualitat de vida de les persones que viuen en elles. Adaptar els habitatges per a fer-les accessibles no sols facilita la mobilitat dins de la llar, sinó que també promou l'autonomia, la independència i el benestar emocional dels residents. Les cases accessibles permeten a les persones realitzar activitats diàries amb més facilitat i seguretat, la qual cosa contribueix significativament a la seva qualitat de vida i els brinda la possibilitat de viure en el seu entorn familiar el màxim de temps possible. És per aquesta raó que hem instal·lat aquesta cadira salvaescales a Santander.

Cadira Salvaescales Unum a Santander

La cadira salvaescales Unum està dissenyada per a proporcionar accessibilitat en trams d'escala corbs o amb replans, especialment en ambients interiors. Equipada amb una guia monoraïl fixada directament als graons, aquesta cadira utilitza un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó ocult, garantint un moviment suau i segur.

Els seus sensors antiobstacles sensibles al tacte asseguren un funcionament segur, mentre que el seu baix consum elèctric la fa eficient en termes energètics. A més, ofereix comoditat amb un seient giratori manual i la possibilitat de viatjar girat a 45° en alguns models. Els reposapeus i el seient són plegables, la qual cosa facilita el seu emmagatzematge quan no està en ús.

Una característica destacada de la cadira salvaescales Unum és el seu funcionament amb bateries recarregables, la qual cosa garanteix la continuïtat del servei fins i tot en cas de talls d'energia. Ve equipada amb dos comandaments a distància amb botons per a pujar i baixar, la qual cosa brinda més conveniència i control a l'usuari. Amb una capacitat estàndard de 125 kg i una velocitat de 0,15 m/seg. la cadira Unum ofereix un rendiment de confiança i segur per a millorar l'accessibilitat en la llar.

Millora l'accessibilitat d'un edifici fàcilment amb una solució salvaescales. En aquest cas, hem instal·lat una plataforma salvaescales a Santander perquè persones amb discapacitat puguin salvar un tram d'escales.

Els salvaescales s'adapten a gairebé tots els llocs, les plataformes, encara que sembli que ocupen molt d'espai, tenen grandàries ajustades per poder instal·lar-se a molts llocs. Es pleguen de manera que quan no s'utilitzen no ocupen espai. Ho fan de manera automàtica, mitjançant un botó, així que les persones poden ser totalment autònomes.

Hi ha molts tipus de plataforma, també per a la intempèrie. Un assessor tècnic de VALIDA t'aconsella amb la millor opció a partir del que necessites i tenint en compte les característiques del lloc.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM D'INTERIOR A SANTANDER

Mira aquesta instal·lació d'una plataforma salvaescales SPATIUM a Santander. Aquest model està indicat per a escales rectes i ofereix la forma per a baixar i pujar escales a persones en cadira de rodes de manera autònoma.

Aquest model té com a característica que té molt poca intrusió a l'escala. S'utilitza molt en comunitats de veïns, restaurants i locals per millorar la qualitat de vida de persones amb problemes de mobilitat. És silenciosa, còmoda i molt segura.

La plataforma pot portar un pes de 250 quilos i es mou a una velocitat de 0,10 metres per segon. La inclinació mínima és de 10 graus i la màxima de 45 graus. Opcionalment pot incloure un seient abatible, clau de seguretat, senyales òptiques i acústiques, suport de comandament, comandaments de paret i comandament de control de plataforma per l'ajudant.

Aquest model disposa de diferents grandàries perquè sigui possible instal·lar-la en escales estretes, que se solen trobar, normalment, en cases unifamiliars. La plataforma es fixa mitjançant uns pals que poden anar directament al sòl o bé també es pot muntar una guia en la paret.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu