sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora l'accessibilitat d'un edifici fàcilment amb una solució salvaescales. En aquest cas, hem instal·lat una plataforma salvaescales a Santander perquè persones amb discapacitat puguin salvar un tram d'escales.

Els salvaescales s'adapten a gairebé tots els llocs, les plataformes, encara que sembli que ocupen molt d'espai, tenen grandàries ajustades per poder instal·lar-se a molts llocs. Es pleguen de manera que quan no s'utilitzen no ocupen espai. Ho fan de manera automàtica, mitjançant un botó, així que les persones poden ser totalment autònomes.

Hi ha molts tipus de plataforma, també per a la intempèrie. Un assessor tècnic de VALIDA t'aconsella amb la millor opció a partir del que necessites i tenint en compte les característiques del lloc.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM D'INTERIOR A SANTANDER

Mira aquesta instal·lació d'una plataforma salvaescales SPATIUM a Santander. Aquest model està indicat per a escales rectes i ofereix la forma per a baixar i pujar escales a persones en cadira de rodes de manera autònoma.

Aquest model té com a característica que té molt poca intrusió a l'escala. S'utilitza molt en comunitats de veïns, restaurants i locals per millorar la qualitat de vida de persones amb problemes de mobilitat. És silenciosa, còmoda i molt segura.

La plataforma pot portar un pes de 250 quilos i es mou a una velocitat de 0,10 metres per segon. La inclinació mínima és de 10 graus i la màxima de 45 graus. Opcionalment pot incloure un seient abatible, clau de seguretat, senyales òptiques i acústiques, suport de comandament, comandaments de paret i comandament de control de plataforma per l'ajudant.

Aquest model disposa de diferents grandàries perquè sigui possible instal·lar-la en escales estretes, que se solen trobar, normalment, en cases unifamiliars. La plataforma es fixa mitjançant uns pals que poden anar directament al sòl o bé també es pot muntar una guia en la paret.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu