sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Utilitzes cadira de rodes, caminador o una altra ajuda per poder moure't? Si tens escales a casa això pot complicar la teva mobilitat. Per aquesta raó, hem instal·lat aquesta plataforma puja escales a Santillana de Mar.

Les plataformes permeten a persones en cadira de rodes poder entrar i sortir de casa amb facilitat. Pots pujar directament amb la cadira de rodes damunt i la plataforma es mou cap al nivell on vols anar. Tots aquests salvaescales es pleguen per no ocupar espai quan no s'utilitzen i es despleguen de manera automàtica.

Les plataformes puja escales s'adapten a molts tipus d'escales. De fet, hi ha models que tenen versions més petites especialment fetes per a escales estretes. També s'adapten a escales d'exterior, amb corbes i de caragol.

PLATAFORMA PUJA ESCALES DECOR PER A SANTILLANA DE MAR

En aquesta casa particular de Santillana de Mar, hem instal·lat la plataforma puja escales DECOR , indicada per a escales rectes. Aquest model destaca per tenir instal·lat una cadira abatible, cosa que permet que persones que usen caminador o una altra ajuda puguin asseure's en la cadira mentre usen la plataforma.

La plataforma pot moure un pes de fins a 250 quilos i es desplaça a una velocitat de 0,1 metre per segon. En l'arribada i sortida de tram controla la velocitat perquè sigui progressiva, d'aquesta manera s'evita inestabilitat.

Està equipada amb bateries per poder realitzar el transport de la persona usuària en cas de tall de llum. Amb les bateries que té integrada pot fer fins a 7 metres de llarg, en cas de recorreguts més llargs es pot equipar amb una bateria extra.

Ve amb botoneres sense fils, clau de seguretat i pot equipar-se amb senyals òptics i acústics, comandament de control per a l'ajudant, suport del comandament, entre altres opcions.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu